in

Klein jongetje wordt op mysterieuze wijze blind aan 1 oog. Pas als de politie in zijn slaapkamer komt, beseffen ze zich wat er echt gebeurd is

Een koppel kreeg een gevangenisstraf opgelegd nadat hun 12-jarige zoon compleet blind werd, omdat ze het “te druk” hadden om met hem naar het ziekenhuis gaan, zelfs al werkte geen van beide ouders.

Volgens Daily Mail huisvestten Gillian Hendry en Craig Dick, beiden 34, de jongen en zijn tweejarige zus in walgelijke omstandigheden in hun huis in Thornaby, helemaal onder de vliegen, het vuil en viezigheid.

De jongen werd compleet blind aan zijn linkeroog door cataract om de eenvoudige reden dat de ouders zes maanden lang weigerden om hem naar het ziekenhuis of de dokter te brengen.

De ouders hadden naar eigen zeggen niet opgemerkt dat de pupil van de jongen van zwart naar wit was veranderd, en gaven zelfs toe dat ze hem zelden in zijn gezicht aankeken.

Lees ook  Openhartig: Arie Boomsma onderging deze schoonheidsingreep en “is blij” dat hij het liet doen.

De rechtbank leerde ook dat de jongen aan vreselijke artritis leed, hetgeen eveneens onbehandeld was gebleven. Hoewel het stel heel wat luxeartikelen bezat, toonden foto’s dat het huis voor het overige een complete puinhoop was.

De kamers van de kinderen waren vies en vuil, en de kinderen moesten op beschimmelde matrassen slapen. Een van de kamers werd zelfs als toilet gebruikt.

De slaapkamer van het stel zelf was echter veel netter dan de rest van het huis. Ze beweerden echter dat ze daar nooit sliepen, van welke bewering de onderzoekers aannemen dat het een excuus was om de verwaarlozing van hun kinderen te verdoezelen.

Lees ook  Video van gezin die in zwembad word bedreigt

De advocaat van de moeder argumenteerde dat ze niet voor haar kinderen kon zorgen omdat ze depressief was, waarvan echter niet het minste medische bewijs werd voorgelegd. De advocaat van de vader zei dat weer dat zijn cliënt gewoon een “ongeschikte” kerel is die nauwelijks voor zichzelf kon zorgen, laat staan voor twee kinderen.

Hendry werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2,5 jaar en Dick voor 2 jaar en 2 maanden.

De 12-jarige jongen woont nu bij zijn biologische vader, terwijl het kleine meisje voor adoptie zal worden vrijgegeven.

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden!

De echobeelden laten een bijzondere ziekte zien. Desondanks WEIGERT mama een abortus. Nu heeft de moeder een boodschap voor IEDEREEN die zei dat wat ze deed fout was

Zie je deze 12 paarden? Wacht totdat ze bij de man op de achtergrond aankomen