in

Klein meisje is bang in het donker, maar dan komt haar vader met de perfecte oplossing – Nu vragen anderen ouders hier massaal ook om

Het is een gebruikelijke angst bij kinderen, en het is er één die vele van ons zich nog wel kunnen herinneren, namelijk bang zijn in het donker.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik vroeger schaduwen in mij kamer ’s nachts zag en dacht dat het monsters waren, ik wikkelde me dan altijd in mn dekens en dacht dat die me wel zouden beschermen. Maar ik werd altijd zo bang dat ik niet meer kon slapen.

Lees ook  12,5 miljoen euro gevonden in verborgen ruimte: ‘Bijna hoogste bedrag ooit op één locatie’

Maar één vader besloot zijn kleine meid te helpen om een goede nachtrust te krijgen, en zijn oplossing heeft ervoor gezorgd dat vele ouders dit nu ook willen doen voor hun kinderen.

Toen zijn dochter Mya zo bang was voor monsters dat ze ’s avonds niet kon slapen, kreeg deze slimme vader uit British Columbia, Canada, het ideale recept van een apotheker om voor eens en altijd van de enge monsters af te komen.

Lees ook  Raymond van Barneveld keihard voor zichzelf: ‘Noem me maar een loser’.

De vader van Mya pakte een spuitfles en vroeg aan de apotheker of ze hem konden helpen met een recept-label voor de fles zodat hij een monsterspray voor Mya kon maken!

Dankzij deze slimme oplossing kan dit kleine meisje de monsters eindelijk laten zien wie de baas is!

Bekijk hieronder hoe gelukkig ze is met deze magische spray:

Vrouw gaat viral na indrukwekkende transformatie van billen

De kinderen horen een schreeuw uit de buis op de boerderij, doen een onverwachtse ontdekking!