in ,

Klein meisje mist 1 dag school voor de begrafenis van haar moeder en mag niet mee op schooluitstap.

Toen de moeder van Maddie Stevens genaamd Gail overleed, was ze een rots in de branding voor haar familie. Gail Stevens kreeg twee jaar geleden te horen dat ze borstkanker had en vocht tot het bittere einde in januari. De familie Stevens was verwoest, maar Maddie bleef sterk en concentreerde zich op de school.

school1

Dat is ook waarom de vader van Maddy genaamd Andy furieus was toen hij vernam dat Maddie niet mee mocht op een schooluitstap omdat ze eerder dat jaar een dag had gemist wegens de begrafenis van haar eigen moeder.

Lees ook  Deze baby werd geboren met een gigantische bult op zijn neus. Als je weet wat het is, zal je het niet geloven!

De toegewijde vader was vol ongeloof toen zijn dochter het nieuws met tranen in de ogen meldde.

De harteloze personeelsleden van de school wisten maar al te goed over de reden waarom ze die dag niet op school was, maar toch wijzigden ze hun standpunt niet, noch boden ze hun excuses aan.

Lees ook  Vrouw gearresteerd nadat echtgenoot zelfmoord pleegde vanwege weinig s*ks

Hoewel zijn dochter er al over is, is dat niet het geval voor Andy:

“Elke keer als ik eraan denk word ik bozer en bozer. Het lijkt wel alsof ze ons nu ook nog een keer straffen omdat we erover geklaagd hebben. Waarom bieden ze hun verontschuldigingen niet gewoon aan?”

Wat vind jij van de houding van deze school?

Laat het ons weten en DEEL dit bericht op Facebook!

Deze koe was zo bang dat ze begon te huilen. Tot ze zag waar men haar naartoe bracht …

Wat deze Zweedse vader met zijn zoon aanvangt, is gewoon om te brullen!