in

Klein meisje smeekt papa om een paard. Maar papa was niet voorbereid op wat het paard na zijn aankomst zou doen.

Er zijn sommige dromen die we nooit kunnen opgeven, ongeacht hoe oud we zijn. Voor Breana Carsey was het haar droom om een racepaard te hebben. Hoewel ze amper 11 jaar oud was, wilde Breana al een paard zolang ze zich kon herinneren.

Het idee van galopperen, over objecten springen en een band vormen met zo’n majestueus wezen was het enige wat ze altijd gewild had! Wanneer haar vader eindelijk toegaf, bracht hij een veulen mee naar huis genaamd MJB Got Faith. Hoewel Breana erg blij was over het paard, merkte ze algauw dat hij een kneusje was …

Lees ook  Mama brengt pasgeboren baby thuis en de beelden met de familiehond gaan helemaal viraal

Het postuur van MJB was teleurstellend voor Breana – maar haar vader vond het het perfecte plan. Hij dacht dat Breana het kleine paard niet wilde en dat hij het meteen zou kunnen verkopen. Maar hij had geen idee dat zijn dochter zo vastberaden was! Breana weigerde om hem op te geven en bleef vol vertrouwen dat het een racepaard was. Het instinct van hun dochter volgend, begonnen de ouders van Breana het paard mee te laten doen aan wedstrijden. Ze hadden al een fortuin aan hem uitgegeven, dus waarom zouden ze het niet eens proberen?

Lees ook  Maud weet het zeker: haar dierbare kat Salime is meegenomen door kattenlokkers

Toen MJB Got Fait meedeed aan zijn eerste proef was hij zo traag dat hij bijna niet kwalificeerde. Maar ondanks zijn eerste trage tijd, slaagde hij er op een of andere manier in om de wedstrijd te winnen! In de maanden na deze eerste overwinning sleepte MJB nog drie eerste plaatsen in de wacht en mocht zelfs meedoen aan het staatskampioenschap. Met $100.000 en de trots van Breana op het spel, stond MJB aan de start van het kampioenschap. Zou hij de titel mee naar huis kunnen nemen?

Leer hieronder meer over het onwaarschijnlijke verhaal van MJB!

Verschrikkelijk nieuws voor Frans Duijts

Onheilspellend: Twee vrachtwagens naderen terwijl klein kindje in het midden van de weg loopt en dan gebeurt er dit