in ,

Klein meisje vindt een boxer die voor dood werd achtergelaten in een betonnen graf. En ze weet precies wat ze moet doen.

Op een noodlottige dag speelde een zesjarig meisje buiten nabij haar huis in Londonderry in het Verenigd Koninkrijk. Toen ze een beetje verder op verkenning ging, stootte ze op een betonnen put in de grond.

boxer1

Toen ze in het donkere gat tuurde, zag ze een hond. Een blinde, uitgemergelde boxer met gebroken tanden en een geïnfecteerde baarmoeder die gewoon voor dood in een diepe put werd achtergelaten.

boxer2

Dit was meer dan een betonnen put – dit was een graf. De kleine meid, Cara, schakelde over naar superhelden modus en rende naar huis om haar vader, Kenny, te waarschuwen. Moest het meisje niet met haar vader teruggekeerd zijn, dan had dit verhaal heel anders afgelopen …

boxer3

Cara en Kenny redden de hond en hoewel ze er erg aan toe was, had ze nog steeds een warm hart dat klaar was om lief te hebben.

Lees ook  Echtgenoot bekritiseert thuisblijvende vrouw. Dan ziet hij een positieve zwangerschapstest – maar het is niet de hare.

De arme hond was compleet uitgehongerd en had gebarsten tanden.

Kenne zei: “We zijn een familie van dierenliefhebbers en hebben zelf ook honden, dus namen we haar mee naar huis. Daar gaven we haar een blikje voeding dat ze binnen de 15 seconden naar binnen speelde. We hielden haar thuis en lieten haar op de sofa slapen omdat ze overduidelijk uitgeput was. Mijn vijftienjarige zoon Ethan sliep bij haar om de hond in het oog te houden voordat we het Rainbow Centre contacteerden.”

Het Rainbow Remoming Centre redt dakloze katten en dieren, en probeert ze in liefdevolle gezinnen onder te brengen.

boxer4

Deze organisatie gaf de hond die ze Bella noemde de zorgen die ze zo wanhopig nodig had. De dierenartsen ontdekten dat Bella compleet blind was. Ze had ook een infectie in haar baarmoeder te wijten aan overmatig fokken. Ze werd wellicht weggegooid omdat ze geen puppy’s meer kon krijgen.

Lees ook  De 11-jarige toont zijn vrienden trots zijn vondst. Een minuut later vindt de moeder zijn lichaam ZO op straat.

boxer5

Het duurde niet lang voor iedereen zag dat Bella een heel liefdevolle hond was, ondanks wat ze allemaal had meegemaakt.

Het Centrum plaatste haar verhaal online en al in een dag bereikte het meer dan 450.000 personen. Van over de hele wereld stroomde steun binnen. Haar pleeggezin gaf haar een warm bed en veel eten.

boxer6

En uiteindelijk kwam Bella ook bij een liefdevolle familie terecht. Het was liefde op het eerste gezicht.

boxer8

Helaas overleed Bella in 2015, maar ze kon tenminste haar laatste momenten nog in vrede en omgeven door liefde doorbrengen.

DEEL deze mooie redding met je vrienden op Facebook!

Dit lijkt misschien op een man die de hond uitlaat, maar kijk eens goed…

Als de 14-jarige onthult welk nummer hij gaat zingen, schrijft de jury hem al af. Maar op 02:39 blaast hij iedereen omver!