in

Slecht nieuws voor Snoop Dogg – Sterkte Snoop!

De kleinzoon van Snoop Dogg is tien dagen na zijn geboorte overleden. Dat meldt de zoon van de wereldberoemde rapper, Corde Broadus, op Instagram. “Hij bracht zoveel liefde en positiviteit in de wereld. Zijn energie zal altijd voortleven.”

De baby, genaamd Kai Love, werd geboren op 15 september en stierf tien dagen later. Waar het kindje precies aan is overleden, is niet bekend.

De vader van het jongetje deelde een video op Instagram waarin het overleden kindje te zien is, samen met Corde’s andere kind Eleven.

Lees ook  Hoe de verwaarloosde Ferrari van Uday Hussein werd gevonden dankzij een Youtuber

Het meisje geeft in het filmpje haar overleden broertje een kus. Op de achtergrond hoor je familie snikken. In het bijschrift van de video schrijft Corde: ‘Kai Love 9/15/19 – 9/25/19.

Mijn zoon Kai bracht zoveel liefde en positiviteit in de wereld. Zijn energie zal altijd voorleven en deze tien dagen van liefde zullen altijd speciaal blijven voor ons. Laten we allemaal het leven en de mensen om ons heen liefhebben. Dankjewel.’

Op de tweede foto is een stiftbord in het ziekenhuis te zien met de tekst: ‘Woensdag 25/9, Kai Love/Liefde + Licht.’ Snoop Dogg zelf heeft nog niet gereageerd op de dood van zijn kleinzoon.

Vermiste Nederlanders in Suriname, politie denkt aan misdrijf

Houd je hond tijdens een boswandeling in de gaten – Jonge eikels en eikenblad zijn giftig!