in

Kleuter (6) bijna DOOD na 15 uur voor straf op ijskoud balkon: Is zijn moeder gestoord?

Je kind van zes jaar is stout en om hem te straffen bedenk je een gestoorde straf. Een moeder uit België kwam op zo’n zieke idee. Ze liet haar zoontje zeker 15 uur lang in de kou op het balkon staan om hem te straffen. Het slachtoffer ligt nu in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij voor straf de hele dag in pyjama buiten op het balkon had moeten staan. De ouders van het jongetje zijn opgepakt.

Lees ook  Famke Louise deelt weer pikante foto's met ons

Volgens de politie was het jongetje op tweede kerstdag om vijf uur ’s ochtends op het balkon neergezet. Hij had straf gekregen omdat hij zelf in de keuken op zoek was gegaan naar eten. En dat mocht niet. Het vroor niet die dag, maar koud was het wel: in de loop van de avond was de temperatuur tot zo’n 3 graden gezakt. De hulpdiensten kregen een telefoontje en troffen de jongen om acht uur ’s avonds onderkoeld aan.

Lees ook  13 jarige Jonge meisje onthult na 10 jaar welke gruwelijke dingen ze in haar jeugd moest doen

De kleuter bleek ook ondervoed en mishandeld te zijn. Ook bij zijn tweelingzusje was dat het geval. De kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Met het meisje gaat het naar omstandigheden goed, maar de toestand van de jongen is nog steeds kritiek.

De politie heeft de 31-jarige Franse moeder en de 21-jarige Belgische stiefvader van de tweeling opgepakt. Ze zijn aangeklaagd voor foltering. Volgens het Openbaar Ministerie in Brussel heeft de stiefvader verklaard ‘dat Jezus het zo wil’.

De meisje van 2 mist een arm. Haar ouders wisten niet dat er nog iets anders ontbrak.

Ook Nederlandse ouders zetten kinderen vaak in pyjama buiten!