in

Knapperd: zo ziet de dochter van Wolter Kroes eruit

De dochter van Wolter Kroes timmert hard aan de weg
Dat Wolter Kroes een dochter met een gouden keeltje op de wereld heeft gebracht, is natuurlijk niet gek. De zanger trad in het verleden al eens met zijn dochter op. Inmiddels is zijn trots al bijna 21 jaar oud en timmert flink aan de weg. Dochter Pamela Kroes deelt regelmatig wat prachtige kiekjes op Instagram, waar haar knappe looks duidelijk zichtbaar zijn.

Lees ook  11 dingen die je zou kunnen stelen wanneer je dronken bent

Wat een knappe meid!

The Voice Kids
Waar waarschijnlijk veel mensen denken dat het succes van Pamela Kroes mede door haar achternaam is ontstaan, hebben het mis. In 2013 deed Pamela – zonder dat haar familie het wist – mee aan The Voice Kids en speelde ze in musicals als Ciske de Rat en Pinokkio. Inmiddels is de blondine aangenomen op het Fontys Muziektheater in Tilburg, om verder te werken aan haar carrière.

Lees ook  Lauren in supermarkt op de vingers getikt wegens ‘te kort broekje’: “Het is 32 graden! Ik draag wat ik wil!” (foto)

Instagram
Op Instagram steekt de blondine haar knappe looks niet onder stoelen of banken. De bijna 21-jarige dochter van Wolter Kroes deelt het ene naar het andere knappe kiekje. En met zo’n 21 duizend volgers stromen de positieve reacties onder elke foto binnen. ‘Knappe vrouw!!!!’ , ‘Knapzak’ en ‘Leukerd’, reageren haar volgers onder een foto op Instagram. Wij snappen waarom!

Marco Borsato geeft toe: “Ik had affaire met pianiste Iris Hond”

Deze foto’s plaatste Drentse ’spookzoon’ nadat hij zijn verhaal naar buiten gooide