in

Koningin Máxima zoekt secretaresse, salaris 3100 euro

Altijd al door de gangen van de paleizen Huis ten Bosch en Noordeinde willen flaneren en serieus kans maken om koning Willem-Alexander, zijn echtgenote en hun drie dochters bijna dagelijks tegen het lijf te lopen? Dat kan voor de liefhebber realiteit worden, want de Dienst voor het Koninklijk Huis zoekt een nieuwe secretaresse die koningin Máxima bij haar taken als royal ondersteunt.

In de functie werk je niet direct voor de koningin zelf, maar val je onder het Bureau Algemeen Secretariaat (BAS), zo valt in de vacature te lezen. Je hoofdtaak is het ondersteunen van particulier secretaris Gabriella Sancisi. Zij helpt de koning en koningin bij praktische en beleidsinhoudelijke zaken, doet de eerste voorbereidingen voor binnenlandse en buitenlandse evenementen en helpt Máxima bij haar werkzaamheden voor de Verenigde Naties. Als secretaresse help je in het bijzonder bij de VN-taken die de koningin heeft op het gebied van microkredieten en financiële bewustwording.

Lees ook  Oude foto van Nienke Plas in bikini duikt op. Wat een lichaam!

Je werkzaamheden, zo wordt uitgelegd in de advertentie, zijn divers. Je behandelt post en e-mails – waaronder soms zeer vertrouwelijke correspondentie – en neemt de telefoon op, maar werkt ook mee aan het beheren van de agenda van de koningin. Daarnaast bereid je zaken als evenementen en reizen voor en onderhoud je namens de koningin contact met de Verenigde Naties.

Internationale omgeving
Wat voor iemand zoeken ze? De nieuwe secretaresse is bekend in een internationale omgeving of heeft voor een internationale organisatie gewerkt. Ook eerdere werkervaring in ontwikkelingssamenwerking, internationale betrekkingen en ondernemerschap is relevant.

Lees ook  Deze 21 nostalgische koekjes nam jij vroeger mee naar school

Een specifiek diploma of bepaalde opleiding wordt niet vereist. Wel moet je voor de functie beschikken over hbo-werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing hebben van het Nederlands en het Engels. Enige kennis van Spaans en/of Duits is een pre. Ook onder tijdsdruk blijf je nauwkeurig. Uiteraard voer je je werk discreet uit.

De nieuwe secretaresse kan rekenen op een salaris van maximaal 3.130 euro bruto voor een 36-urige werkweek. Wel wordt van je verlangd dat je, als het nodig is, ook beschikbaar bent buiten kantooruren. In eerste instantie krijg je een contract voor een jaar, waarna er een mogelijkheid bestaat voor een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Geïnteresseerden in de functie moeten haast maken. Reageren kan nog tot maandag.

Dit is de betekenis van alle 64 waarschuwingssymbolen in je auto

Bizar: vrouw brengt ’lelijke’ kat naar plastisch chirurg