in

Kook bananen voordat je naar bed gaat en drink het vocht om de beste nachtrust van je leven te hebben

Volgens experts hebben volwassenen 7,5 tot 8 uur slaap per nacht nodig. En weet je wat? Ik doe mijn uiterste best om dat ook te halen, want slapen is ongelofelijk belangrijk voor je mentale en fysieke gezondheid. Tijdens de slaap verwerkt en organiseert ons brein informatie waardoor herinneringen worden gecreëerd. Tijdens de slaap worden onze spieren hersteld en worden er hormonen vrijgegeven die onze groei bevorderen. Slapen is gewoon geweldig. Maar ondanks dit alles kom ik niet altijd aan die vooropgestelde 7,5 tot 8 uur per nacht. En in de meeste gevallen is dat gewoon omdat we onszelf niet voldoende tijd gunnen.

bananen

Ik heb al veel trucs en tips geprobeerd om sneller in slaap te vallen en om een kwalitatievere slaap te hebben, maar met slechts wisselend succes. Een van de voor de hand liggende oplossingen zijn “slaappillen”, maar dat is slechts een tijdelijke oplossing. Bovendien zijn er heel wat negatieve effecten verbonden aan dit soort pillen. Je kunt er afhankelijk van worden en ermee stoppen heeft meer weg van afkicken. Helemaal niet goed dus. Maar wat moeten we dan wel doen? Blijkt dat we het ultieme slaapmiddel gewoon in Moeder Natuur terugvinden.

Lees ook  De dierenarts wil bloed afnemen bij de hond, maar DEZE reactie had ze nooit verwacht. Wat een voorbeeldige patiënt!

Probeer bananenthee! Bananenthee is helemaal natuurlijk, goedkoop, gemakkelijk te maken en echt heerlijk! Bananen zitten boordenvol magnesium en kalium, en deze combinatie doet wonderen om je lichaam te helpen ontspannen, zodat je de slaap krijgt die je nodig hebt.

Ingrediënten:

– 1 organische banaan (je gebruikt de schil dus is het belangrijk dat er geen pesticiden of chemicaliën opzitten)
– Ketel water
– Een beetje kaneel

Lees ook  De vrouw is zwanger van een 5-ling. Artsen raden haar aan 3 van hen te aborteren. 20 jaar later plaatst ze deze foto op Facebook

Instructies:

1.Laat het water koken
2.Snij de uiteinden van de banaan af en pel ze.
3.Leg de banaan en de schil in de ketel en laat 10 minuten koken
4.Giet de vloeistof door een zeef en giet vervolgens in een kop
5.Voeg een beetje kaneel toe
6.Drink je bananenthee voor het slapengaan!
7.Bananenthee is een geweldig middeltje om allerlei slaapproblemen te bekampen. Laat ons weten of je het 8.Geprobeerd hebt en DEEL dit bericht met je vrienden en familie!

Mama baart 10 baby’s. Maar er is iets met de NEGENDE wat iedereen schokt…

Haar man was te laat voor het concert van hun dochter. Dan kijkt mama naar de lege stoel…