in

Koppel adopteert baby uit China, alleen om te ontdekken dat ze een goddelijke gave heeft.

Chuck en Kim Walker hadden al een zoon, maar ze wisten dat ze hun gezinnetje nog wilden uitbreiden. Nadat ze hun tweede zoon verloren, adopteerden ze een dochter, maar opnieuw voelden ze zich niet compleet.

Ondertussen, aan de andere kant van de wereld, werd in Hunan in China een zes maanden oud meisje gevonden in een kartonnen doos in een treinstation. Wisten de Walkers veel dat dit hun langverwachte baby zou worden.

Nadat ze gehoord hadden over de epidemie van verweesde baby’s in China, besloot de familie Walker dat ze moesten helpen. Ze contacteerden verschillende weeshuizen in China en kwamen uiteindelijk uit bij McKenzie Grace, zoals ze haar later zouden noemen.

Lees ook  Verbrand door de zon? Tip van moeder gaat viraal en artsen zeggen dat het werkt

Ze waren verliefd geworden op de foto’s en reisden naar China om haar mee naar huis te brengen. Omdat ze beseften dat het voor de ondertussen eenjarige McKenzie een grote aanpassing zou worden, deden ze het langzaam aan.

Maar van zodra ze het meisje aan hun gezin hadden voorgesteld, realiseerden ze zich dat ze helemaal niet voorzichtig moesten zijn. McKenzie had namelijk een goddelijke gave.

McKenzie paste zich snel aan haar nieuwe leven aan. Meer nog, ze raakte ook erg snel gewend aan de Westerse manier van leven. Chuck en Kim konden nauwelijks geloven hoeveel geluk ze hadden met hun dochter.

Lees ook  Opnieuw flinke tegenslag voor Bridget Maasland

Maar toen ze haar talent ontdekten, zwol hun trots nog aan. Zou McKenzie immers op dezelfde manier open gebloeid zijn moesten ze haar niet geadopteerd hebben? Moest ze in het weeshuis gebleven zijn, zou ze immers niet zijn wie ze vandaag is.

De familie Walker dankt God om hen in contact te brengen met McKenzie. Ze hopen ook dat hun wonderbaarlijke verhaal andere ouders zal aanmoedigen om te kiezen voor adoptie, zeker vanuit kansarme gebieden waar het kind echt veel baat heeft bij een stabiele omgeving.

Bekijk het inspirerende verhaal hieronder!

Gynaecologen waarschuwen: DIT is de reden waarom je je schaamhaar niet moet scheren

Vader slingert baby van dak om te protesteren