in

Koppel dat samen was sinds schooltijd en 50 jaar getrouwd, sterft hand in hand aan coronavirus

Middelbare schoolliefjes Curtis (79) en Betty Tarpley (80) werden begin juni opgenomen in het Texas Health Harris Methodist Hospital nadat ze beiden positief testten op Covid-19. Na 50 jaar huwelijk is het koppel aan elkaars zijde gestorven terwijl ze elkaars hand vasthielden.

Betty werd als eerste ziek. Ze voelde zich vermoeid en testte uiteindelijk positief op Covid-19. Niet lang daarna begon Curtis zich ook onwel te voelen, en bleek hij ook besmet te zijn.

Lees ook  Baby overleeft drie openhartoperaties maar sterft door schimmel in operatiezaal.

Tim Tarpley, hun rouwende zoon, vertelde aan het Britse blad The Sun dat de toestand van zijn moeder snel achteruitging.

Aan de telefoon vertelde Betty hem op het einde zelfs dat ze klaar was om te gaan. Tim hoopte dat hij nog met haar zou kunnen spreken, om haar zo te motiveren om niet op te geven. Maar Betty vond de kracht niet meer om verder te leven.

Samen tot het einde
Toen duidelijk werd dat het niet beter zou gaan met zowel Betty als Curtis werden ze naar eenzelfde kamer gebracht zodat ze hun laatste momenten samen konden delen.

Lees ook  Dochter van Marco Borsato verbluft Nederland met strak figuur in bikini!

“Een dokter of verpleger met de naam Blake heeft er alles aan gedaan om hen samen te kunnen brengen.

Hij heeft mijn ouders naast elkaar gezet en ze hebben elkaars hand vast gehouden. En zo zijn ze gegaan”, vertelde Tim aan The Sun.

Antilichamen tegen coronavirus verdwijnen weer uit bloed, wat met de groepsimmuniteit?

Ik ben gestoken!’ Gillende man roept politie en ambulance, maar dader blijkt een wesp te zijn