in

Koppel met 13 zonen belooft voor meer kinderen te blijven proberen totdat ze eindelijk een meisje hebben.

Een koppel uit Concei de ao de Coit in Brazilië is vastbesloten om een dochter te krijgen. Ze zijn al meer dan twintig jaar getrouwd, maar tot op vandaag werden ze uitsluitend met zonen gezegend – 13 zonen in totaal.

De 40-jarige boer Ireneu Cruz en zijn vrouw, Jucicleide Silva zijn de trotse ouders van dertien jongens, van wie de oudste achttien jaar is en de jongste een maand. En totdat ze een meisje hebben zullen ze kinderen blijven krijgen. Ze hadden gehoopt dat de “dertiende” baby zijn reputatie als geluksgetal zou waarmaken, zij het tevergeefs. Maar toen de vroedvrouw aankondigde dat het een jongen was, wisten ze dat ze het gewoon opnieuw moesten proberen.

Het stel had nog een andere afspraak – de man geeft de jongens hun naam en de moeder de meisjes. Jucicleide kreeg dus nog niet de kans om een naam te kiezen. Bevolkingsexperts zeggen dat de kans om 13 jongens op rij te krijgen 1 op 8.000 bedraagt, waardoor hun huishouden best uniek is.

Lees ook  Vrouw (25) verdedigd leeftijdsverschil met haar 70-jarige echtgenoot

Ireneu zei: “Ik bewonderde altijd al spelers als Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldinho en Robinho. De namen van de beste voetbalspelers leken allemaal met een R te beginnen, dus naarmate er meer zonen kwamen, besloot ik het Zuid-Amerikaanse voetbal te eren door mijn zoons te vernoemen naar mijn favoriete spelers.”

De kinderen kregen de volgende namen: Robson, 18, Reinan, 17, Rauan, 15, Rubens, 14, Rivaldo, 13, Ruan, 12, Ramon, 10, Rincon, 9, Riquelme, 7, Ramires, 5, Railson, 3 en Rafael, 2. Hun jongste zoon kreeg de naam “Ronaldo” en je raadt al waarom.

Lees ook  Mensen die ’s ochtends snoozen zijn gelukkiger, creatiever én intelligenter

De vader droomt er dan ook van dat een van zijn jongens ooit voor de Braziliaanse nationale ploeg zou spelen: “Ze zijn allemaal goede voetballers, vooral Robson en Rauan zijn erg goede spitsen. De uitzondering is Reinan, die zit liever achter de meiden aan.”

De moeder, Jucicleide, lijkt erg gelukkig met haar kroost:

“Elke middag kook ik een kilo rijst, een kilo bonen en een extra groot pak macaroni. Uiteraard zijn er ook moeilijke tijden maar honger hebben we nooit. Als ik maar een brood heb wordt dat onder iedereen verdeeld. Het goede is dat al mijn jongens zich erg keurig gedragen.”

Bekijk de onderstaande video en DEEL dit bijzondere gezin met je vrienden!

Blank glamourmodel geeft 65.000 euro uit aan plastische chirurgie om zwart te worden.

Ze ziet een man alleen in een cafetaria zitten. Als hij zegt waarom hij daar is, barst ze in tranen uit.