in

Koppel smeekt om vakantiegeld omdat ‘werken geen optie is’.

Een echtgenoot en een vrouw krijgen bakken kritiek omdat ze mensen om geld vragen om hun reis van 10.000 euro naar Afrika te betalen.

Catalin Onc, die midden in de 20 is, woont momenteel samen met zijn vrouw Elena Engelhardt in het huis van zijn moeder en wil de reis maken om mensen bewust te maken over mentale gezondheid. Zijn moeder doet twee baantjes om hen te onderhouden.

Mensen reageerden erg verontwaardigd toen ze begonnen te bedelen omdat ze geld nodig hadden voor hun reis op een tandem van Duitsland naar Afrika.

Ze richtten een GoFundMe pagina op en zeiden dat werken geen optie was omdat ze voor weinig banen in aanmerking kwamen.

Lees ook  'Kim Jong-un gewond na raketlancering'

Het koppel zei: “Sommigen zeggen ons dat we maar moeten werken zoals iedereen en stoppen met bedelen. Maar als je onze impact hebt op het leven van anderen, is werken geen optie.

We kunnen model zijn en snel geld verdienen, maar we willen het consumisme niet promoten. Een normale baan zou op dit moment nadelig zijn.”

Een persoon reageerde op Instagram: “Jouw moeder doet twee baantjes om jullie reis te betalen, denk je niet dat dat haar mentale gezondheid beïnvloedt? Het is droevig dat dit geen grap is, het egoïsme dat jullie hebben, is belachelijk.”

Lees ook  Miljuschka Witzenhausen heeft ze regelmatig losjes in de tas hangen

Iemand voegde eraan toe: “Of, weet je, zoek een baan en betaal je fietstochtje zelf?”

Tot dusver zamelden ze al ongeveer 150 euro in.

Catalin voegde eraan toe: “Op dit moment financiert mijn moeder ons, ze doet twee baantjes en heeft zelf niet veel.

We vroegen haar niet om geld, maar ze houdt ervan dat ze kan helpen. Mama, ik wil dat je weet, dat niet alleen wij, maar honderden anderen voordelig halen uit jouw hulp.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Hond vastgebonden aan treinspoor – Politie stelt onderzoek in!

Vrouw duwde haar golden retriever in een meer en keek toe hoe hij verdronk.