in

Krul wimpers zijn nu een ding en eerlijk, schoonheidgoeroes moet gewoon stoppen

Die verdomde schoonheidsgoeroes zijn er weer mee bezig. We hebben de eierverzorgingsmixer gezien, de glitterflappen met kerstthema, zelfs de absurde, overwoekerde trend van het neusgat.

De meest recente bizarre schoonheidstrend om het internet stormenderhand te veroveren, zijn de wimpers in de puberteit, of wat de schoonheidsgoeroes ‘krullende wimpers’ noemen. Maar we denken dat wimpers in de “puberteit” een betere term zijn voor de trend, omdat de wimpers je zeker zullen herinneren aan, weet je … bepaalde onderwereldregio’s.

De reacties op de trend waren, zoals men zou verwachten, behoorlijk negatief. De virale trend werd opgestart door make-up artist Sofie Petersen op het sociale media platform Instagram en haar volgers hebben dit niet echt geaccepteerd.

Petersen plaatste een foto op de website voor het delen van afbeeldingen van de gekrulde wimpers en vermeldde: De puberteit is nog niet voorbij. De visagist is tenminste zelfbewust over haar uiterlijk en kan herkennen hoe gek het allemaal is. Misschien heeft ze de foto alleen maar geüpload voor de schokfactor van dit alles.

Lees ook  Oud-werknemers onthullen: 'Ellen gemeenste mens ooit!'

Ongeacht haar beweegredenen, waren haar volgers absoluut niet geïnteresseerd in het zien van de afbeelding op hun feeds. Velen namen deel aan de commentarensectie om haar te laten weten hoe erg ze een hekel hadden aan de nieuwe trend.

Instagram-gebruiker Smoochypants had een hilarisch maar kort commentaar: bedankt, ik haat het! Een andere gebruiker, Shmoodring, voegde toe: ik zag dit viraal gaan op een Facebook-meme en hoewel het een stom ass-onderschrift had, dacht ik: “Ja, ik ken die oogschubben!” Sommigen waren echter nieuwsgierig naar wat een heel gezicht van make-up eruit zou zien, zoals Gemgirl1962 zei: ik zou graag willen zien hoe het hele gezicht eruit ziet. Anderen kwamen binnen met nogal spitse opmerkingen: dat is grof, een schaamhaar transplantatie, doet het pijn?

Dit is niet de eerste keer dat Petersen een absurde trend of eye-up-look zoals deze heeft gecreëerd en gedeeld. In het verleden heeft ze controverse veroorzaakt over het internet met haar “out-of-the-box” en lachwekkende make-uptrends. Ze heeft een enorme geschiedenis van vreemde trends, zoals de beruchte ‘sla-deksels’, ‘linzen wimpers’ en ‘vloeibare wimpers’. Tijdens een interview met Dazed Magazine onthulde Petersen dat haar atypische benadering van make-up voortkomt uit een verlangen om ‘emoties te tonen, verhalen te vertellen en rond te grappen’.

Lees ook  Moeder weigert misvormd zoontje mee te nemen uit kraamkliniek – zo ziet hij er 46 jaar later uit

Ze vertelde het magazine: “Ik wil dat mensen iets voelen als ze mijn schoonheid zien, of het geïnspireerd is of walgt, ik wil emoties tonen en verhalen vertellen en grapjes maken, ik vind dat mijn Instagram een ​​plaats is die verschillende uitdrukkingen kan bevatten .” Peterson beweerde dat haar opvoeding in een traditionele Deense buitenwijk haar ertoe bracht om te experimenteren met haar make-up. “Ik kreeg het gevoel dat er verwachtingen waren voor de manier waarop ik moest kijken en het resulteerde in mentale problemen en een zeer laag zelfvertrouwen,” verklaarde ze. “Make-up moest mijn therapie worden als ik me down voelde, ik bereikte uiteindelijk een punt waarop ik zelf voor de volle honderd procent wilde zijn, zelfs als het me opviel.” En opvallen, dat doet ze.

Shockerende foto van Afrikaanse olifant laat de ware brutaliteit van stroperij zien.

Twintiger maakt 15-jarige meisjes wijs dat ze in virtuele wereld leven om hen te verkr*chten