in

Kwetsbare jongen neemt verborgen microfoontje mee naar school – 1 dag later, worden er 2 leraren ontslagen.

Toen het gedrag van de 12-jarige Camden Davis plotseling begon te veranderen, vermoedde moeder Milissa David dat er iets niet klopte. Ten einde raad stuurde ze haar zoon met een verborgen microfoon naar zijn school in Baton Rouge, Louisisana. Ze had zich nooit kunnen voorbereiden op wat de opnames zouden onthullen.

Toen de 12-jarige Camden Davis begon te bedplassen en huis erg agressief werd, maakte zijn moeder Milissa zich zorgen. Ze vermoedde dat Camden, die aan zware autisme lijdt, mishandeld werd op school. Het enige probleem was dat de jongen niet goed kon uitdrukken wat er aan de hand was.

Wanneer Milissa naar de school van Camden ging, deden ze weinig om te helpen, dus besloot ze haar eigen plannetje op touw te zetten. Op een dag had ze een geniaal idee.

Ze verstopte een verborgen microfoon in de rugzak van Camden, zodat ze precies kon horen wat er rondom hem gebeurde. De antwoorden die ze kreeg, schokten haar diep.

Lees ook  Wauw, het opvoeden van een meisje is 35% duurder dan het opvoeden van een jongen!

Op de opnames kon de moeder horen hoe haar zoon gepest en lastiggevallen werd door twee van zijn leraren.

“Je schrijft het woord gewoon. Wat is daar nu moeilijk aan?”, zei een van de leraren op de opnames. In hetzelfde fragment horen we hoe de leraar de jongen belachelijk maakt wanneer hij moeite heeft met de uitspraak van een bepaald woord.

In een andere opname suggereren twee leraren hardop dat de jongen “het toch niet zal halen op school.”

Toen Milissa de tape terugspoelde, kon ze niet geloven dat het waar was.

“Ik wilde gewoon huilen, schreeuwen en alles doen wat ik kon omdat het zo slecht was”, zei Davis. “Te bedenken dat ik mijn zoon daar elke dag naartoe stuurde en wat er voordien gebeurd was, dingen waar ik niets van afwist.”

Lees ook  Marco Borsato gespot met nieuwe vrouw en ze is bloedmooi!

De moeder publiceerde haar bevindingen op de sociale media, waar het algauw viraal ging. Kort daarop werden de opnames opgepikt door televisiezenders. Dat leidde tot het ontslag van de twee betrokken leraren. Volgens WBRZ Channel 2 bood de school haar diepste verontschuldigingen aan de jongen en zijn familie aan.

Milissa stuurde Camden ondertussen naar een nieuwe school, en zegt dat hij zich nu veel beter voelt.

Ze bedankte ook de mensen die hen steunden.

“Bedankt Baton Rouge voor alles wat jullie deden”, zei Davis. “Mensen beseffen dat deze kinderen beschermd moeten worden en ik beschermde mijn kind omdat ik wist dat er iets aan de hand was.”

Bekijk het nieuwsverslag en beluister de opnames hieronder!

Deze vrouw dacht dat de diarree te wijten was aan stress totdat de dokter zei dat het levensgevaarlijk was

Iemand noemde dit meisje “dom” omdat ze met tarantula’s speelde. Dan zagen ze haar achternaam.