in

Laat het vet op je rug en aan je onderarmen wegsmelten dankzij deze 4 snelle oefeningen

Hoewel het natuurlijk verre van het einde van de wereld is, vind niemand het prettig om vet op zijn rug te hebben. Ook vet aan de onderarmen is een veel voorkomend esthetisch probleem waar veel mensen last van hebben. Gelukkig zijn er 4 eenvoudige oefening om zelfs dit vet te verbranden!

Vooroverbuigen en roeien
Buig je lichaam parallel naar de grond en houdt je knieën iets gebogen. Strek je handen uit op de vloer en maak cirkelvormige bewegingen. Begin links en werk zo naar de borst toe, doe dit vervolgens ook rechts. Probeer minimaal 3 sets van 10 cirkels te doen.

Druk en raak
Ga staan en houd je handen langs je lichaam, wijs met je handpalmen naar voren. Til je armen op tot schouderhoogte zodat je armen naar het plafond wijzen. Til je armen langzaam boven je hoofd en laat ze terugzakken tot schouderhoogte, keer daarna terug naar de startpositie. Probeer minimaal 3 sets van 10 keer drukken te doen.

Lees ook  John, besmet met herpes toen hij 8 weken oud was: “zal nooit opgroeien zoals zijn grote broer”

Elleboogkus
Til je armen op schouderhoogte terwijl je handpalmen naar boven wijzen. Buig je knieën tot ze in een hoek van 90 graden staan. Trek dan je armen samen voor je borst. Probeer je schouders stil te houden, keer vervolgens terug naar de startpositie. Probeer minimaal 3 sets van 12 ‘kussen’ te doen.

Crisscross
Buig je lichaam 45 graden voorover terwijl je je knieën ook lichtjes buigt. Kruis je armen op polshoogte voor je knieën. Lift je armen op tot ze op schouderhoogte zijn, en laat ze vervolgens langzaam zakken tot in de startpositie. Herhaal deze oefening ook met je armen anders gekruist. Probeer minimaal ‘beide kruisen’ 10 tot 12 keer te doen.

Lees ook  Man drinkt 6 weken lang niets anders dan bier en valt kilo’s af!

Het uitvoeren van deze oefeningen kost nog geen 15 minuten van je tijd en voor het beste effect zou je het eigenlijk elke dag moeten doen, maar probeer het minimaal 3 keer per week te doen. Probeer deze oefeningen en vergeet dit bericht niet te DELEN met je vrienden!

Moeder van twee kinderen valt 6 kilo af en hoe ze er vervolgens uit ziet ga je niet geloven

Vrouw vocht jaren tegen de kilo’s en ontdekt nu dat ze een allergie heeft…