in

Last van een verstopte neus? Met deze geheime tip heb je daar NOOIT meer last van!

De neus is de belangrijkste ingang voor het ademhalingssysteem. De neus kan verstopt raken, waardoor de toevoer van lucht wordt bemoeilijkt.

De doorgang kan belemmerd raken door zwelling van de neusslijmvliezen. Allergie, virusinfectie, bacteriële infectie of verkoudheid kunnen allemaal slijmvlieszwelling geven. Een verstopping bij verkoudheid hebben we allemaal wel eens. Door de grote productie van slijm en zwelling van het slijmvlies, raakt de neus verstopt. Vaak verdwijnt de verstopping wanneer de verkoudheid of allergie verminderd.

Ik ben gestoken!’ Gillende man roept politie en ambulance, maar dader blijkt een wesp te zijn

Je loopt dagenlang rond met een verstopte neus. Inmiddels heb je genoeg van het volle gevoel in je hoofd en de slapeloze nachten. Maar hoe kun je een verstopte neus verhelpen? Neusspray is altijd een optie, maar wat als ik je zou vertellen dat je door 2 simpele handelingen af kan komen van je verstopte neus?

Man vraagt dierenarts om zijn hond in te laten slapen omdat “hij haar niet meer wil”

Het enige wat je hiervoor nodig heb… Is jezelf! Er is namelijk een geheime manier om van een verstopte neus af te komen, en onze vrienden van Handig gaan je daar een handje bij helpen!

Ze werd gebruikt als vechtershond en werd depressief – maar zie haar transformatie nou na de inspanningen van deze helden!

Vader gaat compleet door het lint omdat dochter (17) de afwas niet wil doen, en schiet haar twee honden dood