in

Leerling vergiftigt thee docent vanwege mobielverbod

Een leerling van het Amsterdamse Wellant College probeerde onlangs haar docent te vergiftigen omdat ze haar telefoon niet mocht gebruiken tijdens de les.

Tijdens een kookles vergiftigde ze de thee van haar docent met schoonmaakmiddel. De vrouw merkte al snel dat er iets mis was toen haar tong begon te prikken.

Lees ook  Als de vrouw gevonden wordt is ze allang dood. Maar wat de mannen onder haar zien, bezorgt hen tranen in de ogen

Volgens De Telegraaf bleek vervolgens uit onderzoek dat de leerling het in een opwelling heeft gedaan omdat ze haar mobiele telefoon niet mocht gebruiken.

Toestand docent
„Dit is echt een heel ernstige zaak, we zijn erg geschrokken”, liet een woordvoerder weten. „De leerling heeft ontzettend veel spijt.

We zijn als schoolleiding direct op de hoogte gebracht en hebben de zaak onderzocht. We nemen maatregelen tegen de leerling. Ze wordt overgeplaatst naar een andere school, ze is minderjarig en nog leerplichtig.”

Lees ook  Man die wil helpen na botsing eindigt met gebroken arm in ziekenhuis

In verband met privacyregels is niet veel bekend over de toestand van de kookdocent. „Ze is nu thuis en krijgt alle noodzakelijke zorg en aandacht.”

Man drinkt 6 weken lang niets anders dan bier en valt kilo’s af!

Susan Visser: ’Aanger*nd in tram, niemand deed iets’