in

Leonie is verslaafd: ’Mijn Record is acht mannen in een week’

Leonie* (40) is s*ksverslaafd. Inmiddels heeft ze een relatie maar voorheen zat ze veel op datingsites om haar behoeftes te bevredigen.

„Toen ik vrijgezel was, kwamen er geregeld mannen over de vloer. Soms leerde m’n dochter ze beter kennen, maar ik had altijd pas s*ks met ze wanneer zij sliep. Ik zou haar nooit in verlegenheid willen brengen, dat ze mij per ongeluk zou betrappen. Mijn kind hield ik er volledig buiten. Het was echter ook niet zo dat ik een oppas zocht zodat ik weg kon voor s*ks. Dat vond ik een stapje te ver gaan.”

Lees ook  Bram Krikke moet bizarre tattoo laten zetten na uitdaging

Het ’herenbezoek’ kwam dus vooral bij Leonie thuis: „Ze waren lang niet allemaal vrijgezel en soms lag ik met mannen van 18 of 19 in bed. Mijn huidige vriend weet dat ook, één van die jongens blijkt zelfs een goede vriend van zijn oudste zoon. Die zag ik een keer bij ons in de flat en daar had ik dan s*ks mee gehad! Hij was helemaal weg van mij en ik herinner me dat ’ie het heel erg vond dat ik een relatie had gekregen.”

Lees ook  De jonge vrouw heeft genoeg van haar baas en schrijft deze ontslagbrief. Op het internet worden de woorden uitgebreid gevierd!

Record
„Vóór mijn huidige relatie had ik soms wel twee of drie verschillende mannen op een dag. Mijn ’record’ is s*ks met acht verschillende mannen in een week: elke avond een ander en één dag twee verschillende.”

Verdrietig Nieuws voor Wendy van Dijk. Sterkte..

“Bel ons niet meer”, kreeg ze te horen van de politie. Een halfuur later werd Yana (36) doodgeslagen door haar ex