in

Leontine Borsato redt Anouk uit eenzaam resort Marrakesh

Het is Leontine Borsato die Anouk uit het eenzame resort redt, waar ze was gestrand in Marrakesh door de coronacrisis.

Anouk kan op veel hulp rekenen. Ali B zorgde er al voor dat zijn The Voice-collega medicijnen kreeg voor haar astma. Anouk deelt op Instagram dan ook een video waarin ze haar hartelijke dank uitspreekt.

„Ik weet nou niet of ik Leontine Borsato moet zeggen, ik neem aan van wel nog”, begint Anouk, om vervolgens Leontine te bedanken voor haar ingrijpen toen zij ontdekte dat Anouk in haar eentje vastzat op een groot resort.

„Leontine heeft me weer in contact gebracht met Willem en Willem is eigenaar hier van het hotel El Fenn. Hij heeft me in een half uur laten ophalen bij het resort en hier naartoe gebracht in het hotel, dat eigenlijk gesloten is voor iedereen, en ook voor mensen die er al zaten.

Lees ook  Johnny de Mol haalt uit naar Wendy van Dijk.

Ik heb een kamer mogen uitkiezen en hij zei: ’Blijf hier maar zolang als nodig is.’ Ik ben helemaal overwhelmed. Echt sprakeloos.”

„Ik weet nou niet of ik Leontine Borsato moet zeggen, ik neem aan van wel nog”, begint Anouk, om vervolgens Leontine te bedanken voor haar ingrijpen toen zij ontdekte dat Anouk in haar eentje vastzat op een groot resort.

„Leontine heeft me weer in contact gebracht met Willem en Willem is eigenaar hier van het hotel El Fenn.

Hij heeft me in een half uur laten ophalen bij het resort en hier naartoe gebracht in het hotel, dat eigenlijk gesloten is voor iedereen, en ook voor mensen die er al zaten.

Ik heb een kamer mogen uitkiezen en hij zei: ’Blijf hier maar zolang als nodig is.’ Ik ben helemaal overwhelmed. Echt sprakeloos.”

Het The Voice-jurylid kan er dan ook niet over uit. „Leontine en Willem, onwijs bedankt Superlief. Ik heb goed geslapen, voelde me heel erg veilig. Dus er wordt goed voor me gezorgd.”

Lees ook  Als kind bedwong ze tweemaal de dood. Nu is ze zelf een beschermengel.

Ook bedankt de zangeres voor alle lieve berichtjes die ze kreeg. Op Instagram volgen daarop nog veel meer mensen die Anouk een hart onder de riem steken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Update Marrakesh, dank je wel @willemsmitt @elfennmarrakech @leontineborsato en @alibspec voor jullie goeie zorgen ❣️

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Anouk vertrok vorige week naar Marrakesh en zou daar eigenlijk maar een paar dagen blijven. Het land schrapte afgelopen weekend vanwege het coronavirus echter meerdere vluchten naar Europa voor onbepaalde tijd. De zangeres besloot niet zelf gelijk op het vliegtuig te stappen en ouderen en gezinnen voorrang te geven.

Weer nieuw record Italië: 475 doden in 24 uur

Kinderen buiten laten spelen? Absoluut niet doen!