in

Leontine en Marco Borsato reageren op geruchten huwelijksproblemen.

Kwatongen beweren dat het huwelijk van Leontine en Marco Borsato in zwaar weer verkeert. Volgens geruchten zouden ze zelfs een tijdje apart gewoond hebben.

Hoewel het koppel normaal niet reageert op dergelijke geruchten, vonden ze het nu wel gepast om bij Story hun verhaal te doen.

Marco bekent eerlijk dat er in elk huwelijk wel eens problemen zijn. “Ook bij ons”, zegt hij. Maar hij voegt er meteen aan toe: “Maar Leontine en ik hebben géén problemen.

We zijn heel gelukkig samen en dat blijven we ook! Leontine en ik eindigen samen in het bejaardenhuis.”

Lees ook  Trouwe klant verbolgen na gemene opmerking van ober op rekening

De populaire zanger geeft aan dat hij het een beetje beu is om zich constant te moeten verdedigen. En als er al eens iets is, dan lossen ze dat samen op.

Gevraagd waar die geruchten dan vandaan komen, antwoordt Marco na even nagedacht te hebben: “Tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel LIVE!

heb ik wel twee weken in een hotel in Rotterdam gelogeerd. Omdat dat fijner is als je avond in Rotterdam Ahoy staat.” Voor de rest slaapt hij altijd thuis, zei hij stellig.

Lees ook  De zoon van Arnold Schwarzenegger is bijna een exacte kopie van zijn vader

Marco zegt dat Leontine een grote steun voor hem is. Hij bereidt zich momenteel voor op vijf concerten in de Rotterdamse Kuip en dat vergt ontzettend veel energie.

“Met de steun van Leontine gaat dat allemaal lukken. Wij staan onvoorwaardelijk achter elkaar. Bij wat we ook doen!”, sluit hij af.

Deel dit bericht met alle Borsato-fans die je kent!

Man in hondenkostuum filmde zichzelf terwijl hij husky m*sbruikte.

Bizar: Bedragen gelekt die verleiders en verleidsters krijgen voor een wip of/en een zoen: