in

Leraar draagt meisje met spina bifida op zijn rug zodat ze ook op schoolreisje kan

De tienjarige Ryan King heeft een open rug (spina bifida) en gebruikt een rolstoel. Toen haar klas op een schoolreisje ging, waarschuwde haar moeder Ryan dan voor om niet teleurgesteld te worden.

Het is namelijk voor het meisje soms moeilijk om op reis te gaan en het is voorgekomen dat het simpelweg niet mogelijk is dat ze meegaat.

Dit specifieke schoolreisje zou naar Falls of the Ohio State Park zijn, een plek met veel fossielen en oneffen terrein.

Er was een museum wat Ryan en haar moeder Shelly konden bezoeken, maar dat zou betekenen dat ze de andere kinderen geen gezelschap kon houden, aldus CBS.

Lees ook  Man (50) aangehouden die jarenlang auto’s van foutparkeerders vandaliseert

Shelly breidde zich voor op een “alternatieve excursie”, schreef ze op Facebook, toen een leraar haar contacteerde. “Met veel plezier draag ik haar de hele dag rond bij Falls,” liet hij haar weten.

Zo gezegd, zo gedaan. Jim Freeman, niet eens haar eigen leraar, nam Ryan mee op zijn rug waardoor ze haar klasgenootjes de hele dag kon vergezellen.

Voor Ryan was het een geweldige ervaring! Ze zei zelfs dat de andere kinderen een tikkeltje jaloers waren op haar.

Lees ook  Tiener staat elke dag vroeger op voor school – om zijn oudere buren te helpen

Shelly is ontzettend erkentelijk en wil de school heel erg bedanken. “We zijn zo gezegend dat we een HELE school hebben die zo begaan en empathisch is en haar NOOIT buitengesloten laat voelen ❤️”

Als afsluiting schreef de moeder op Facebook:

“Deze prachtige mensen zouden met de wereld gedeeld moeten worden, om te zien en inspireren. Als je deze post leest, deel het alsjeblieft, laten we liefde viraal doen gaan.”

Kind reist 300 kilometer om samen met man te wonen die hij via internet leerde kennen

Jaimie Vaes pronkt met haar oogverblindende figuur