in

Leraar weigert student met hersenverlamming achter te laten op schoolreis – draagt haar vervolgens op d’r rug..

Vraag het maar aan Maggie Vazquez, een 10-jarige die een hersenverlamming heeft. Ze heeft een rollator nodig om te verplaatsen en hoewel ze van het buitenleven houdt, kan het soms moeilijk voor haar zijn om de dingen te doen die ze wil doen.

Helaas was dat het geval toen haar klas van plan was om een nacht op camping te gaan. Maggie’s rollator zou niet in het bos werken en daarom was ze bang om thuis achtergelaten te worden terwijl haar klasgenoten plezier hadden.

Gelukkig voor haar was haar leraar (Helma Wardenaar) niet van plan dat te laten gebeuren. Volgens ABC stond Wardenaar erop dat Maggie ook zou gaan kamperen, dus vonden ze een nogal ingenieuze manier om het te laten gebeuren …

Maggies moeder (Michelle) beschrijft haar dochter als positief, grappig en onafhankelijk: “Ze heeft een grappige en eigenzinnige humor. Ze houdt ervan om te werken aan gedetailleerde fijne kleurboeken en is begonnen aan een eigen tekening. Ze houdt van muziek. Ze vindt het heerlijk om buiten te zijn, maar de motorische uitdagingen maken het moeilijk. ”

Lees ook  Boer dacht dat zijn kip een ei legde. Dan kreeg hij in de gaten waar ze eigenlijk op zat..

Gezien haar persoonlijkheid was de gedachte om achter te blijven terwijl haar klasgenoten van een kampeertrip genoten, te veel om te verdragen.

Gelukkig was Maggie’s leraar Helma niet van plan om dat te laten gebeuren. Ze controleerde eerst of traditionele rolstoelen wel zouden werken, maar het bleek dat ze het terrein niet aankonden.

Ze overwoog toen om een pony te huren voor Maggie om op te rijden, maar ze mogen niet op voetpaden. “Ik overwoog een boete te accepteren als we zouden worden gepakt,” zei Wardenaar, “maar bedacht dat het een slecht voorbeeld zou zijn.”

Onverschrokken nam Wardenaar contact op met grote merken voor hulp bij haar lastige situatie, hoewel ze er niet in slaagden een oplossing te bieden. Een medewerker, die ze kende als Greg, bracht een uur met haar door om iets in zijn winkel te vinden dat zou helpen, maar ook dat bood geen oplossing.

Toen, twee weken later, reikte Greg naar Wardenaar uit om uit te leggen dat hij een rugzak had gevonden die de “Free Loader” heette. Het was een speciaal ontworpen apparaat waarmee Wardenaar Maggie op haar rug kon dragen.

Lees ook  Op 28 jaar heeft ze een hoestje. 1 jaar later zegt de dokter haar dat ze binnenkort zal sterven.

Voor een bedrag van $300 was dit een oplossing die niet direct comfort bood aan Maggie, maar toch genoot ze van haar reis.

“We zagen herten voetafdrukken, vlinders, vogels, enz. Maggie zong mee terwijl ik wandelde. Ze schreef een origineel lied over het kamp en hoeveel plezier ze samen hadden, “zei Wardenaar.

Het is duidelijk dat Maggie’s moeder ongelooflijk veel waardering heeft voor Wardenaar en haar inspanningen. “Mevrouw. Helma deed dit echt persoonlijk en besteedde veel tijd aan het opsporen van dit apparaat voor Maggie, “zei ze.

Wat een inspirerend verhaal. Het is geweldig om een leraar met zo’n toewijding aan haar studenten te zien – Helma deed echt het nodige om ervoor te zorgen dat Maggie niet achtergelaten zou worden.

DEEL dit verhaal om ons te helpen hulde te brengen aan mevrouw Wardenaar en haar inspanningen. Dat is het minste wat we kunnen doen!

Boze klanten belagen Intertoys medewerkers! Kinderen in de winkel huilden..

Mama liet 4 maanden oud zoontje doodrotten in met maden besmette schommelstoel.