in

Puppy in verzwaarde bench in ijskoud meer gedumpt om te laten verdrinken

Bryant Fritz is leraar op een middelbare school. Afgelopen zaterdag stond hij op het punt om zijn hengeltje uit te gooien, toen hij iets afschuwelijks zag.

Een zwart-witte puppy zat in een bench en verdronk langzaam in het ijskoude water.

Aan The News-Gazette vertelde Bryant afgelopen zondag dat hij alleen het kopje van de pup boven water zag drijven en hij meteen actie ondernam. De leraar liep zo’n 20 meter in het ijskoude water om de pup te redden.

“Het was vrij duidelijk dat de hond verschillende uren in het koude water had gelegen. Ik trok haar onmiddellijk uit het water en sleepte de bench naar de kant,” vertelde hij.

Lees ook  Bestuurder rijdt hond aan – en laat haar 12 uur lang voor dood in de sneeuw liggen.

Het was ook duidelijk dat het arme diertje er behoorlijk slecht aan toe was. De pup miste op bepaalde delen vacht en zelfs huid. “Ze bibberde zo erg. Haar ogen waren gesloten. Ze was zo ellendig.”

Hij nam haar mee in zijn auto en zette de verwarming zo warm mogelijk. Daarna reden ze snel naar een dierenkliniek. Maar eerst stopte hij bij zijn huis om een warme deken voor haar te halen. “Ik wilde haar zo warm mogelijk krijgen,” aldus de leraar.

De dag nadat ze gered was ging het gelukkig al veel beter met de puppy!

Lees ook  Vrouw blijft roze bloemen vinden op haar veranda en op een dag ziet ze plotseling haar geheime aanbidder voor haar neus.

Ze zal eerst door de autoriteiten worden behandeld, maar daarna hoopt Bryant dat hij haar mag adopteren. “Toen ik het papierwerk invulde, toen ik haar naar het ziekenhuis bracht, realiseerde ik me dat ik wilde dat deze hond een deel van mijn leven zou worden” vertelde hij.

Het is afschuwelijk wat de pup is aangedaan. Wat moet ze bang zijn geweest. We zijn ontzettend opgelucht en blij dat Bryant op de juiste plek op de juiste tijd was! Vurig hopen we dat hij de pup mag adopteren. Deze held verdient het! Vind je ook niet?

Horrorfilmpje laat zien hoe muziekleraar 13-jarige jongen mis bruikte: ‘hij is beschadigd voor het leven’

Man klopt iets uit zijn broek en andere man maakt flinke uitglijder