in

Lesbische stel sneed jongeheer en testikels van negenjarige zoon af als wraak op de vader

Een moeder en haar lesbische minnaar in Brazilië hebben bekend dat ze haar zoontje van negen hebben vermoord en zijn lichaamsdelen in een koffer en twee rugzakken hebben gestopt – een jaar nadat ze zijn geslachtsdelen hebben verminkt.

Rosana Auri da Silva Cândido, 29, en haar partner Kacyla Pryscila Santiago Damasceno Pessoa, 28, vertelde de autoriteiten dat ze de moord gepland hadden in april nadat ze de jongeheer en testikels van Rhuan Maycon da Silva Castro vorig jaar hadden afgesneden om de vader van de jongen en grootouders van vaders kant te straffen.

Da Silva Cândido vertelde de Civiele politie dat ze probeerde een vagijn op haar zoon aan te brengen en ze improviseerde met procedures die op internet werden aangeboden. ‘

Lees ook  Duurste medicijn ter wereld verloot onder 100 baby's met dodelijke spierziekte

Onderzoekers van de federale gerechtelijke politie in Samambaia, Brasilia, zeiden dat ze geloven dat de jongen in 2018 in de westelijke stad Goiania verminkt was.

De verdachten vertelden de autoriteiten dat zij da Silva Castro’s op 31 mei hadden vermoord terwijl hij sliep.

Uit een autopsie bleek dat het kind 11 keer was neergestoken, tweemaal in het hart. Het lichaam van Da Silva Castro vertoonde ook tekenen van verbranding.

De politie zei da Silva Castro’s werd gestoken door zijn moeder terwijl Santiago Damasceno Pessoa hem vasthield.

Da Silva Cândido zei dat ze het jongetje bleef steken nadat Santiago Damasceno Pessoa een doek met aceton had gebruikt en het over zijn neus en mond had geplaatst om hem bewusteloos te maken.

Lees ook  20 kinderen die extreem creatieve ouders hebben

Het tweetal vertelde aanlokkers dat ze messen en hamers gebruikten om zijn lichaam in stukken te hakken.

De achtjarige dochter van Santiago Damasceno Pessoa werd wakker van de opschudding en was getuige van de barbaarse daad. Volgens politie was ze de sleutel om hen te helpen de moord op te lossen.

De resten van de jongen werden op een barbecuegrill geplaatst, maar de geur was zo sterk dat ze stopten en zijn lichaamsdelen in schoolrugzakken stopten. Zijn gezicht was misvormd.

‘Ana wilde zijn hele huid bakken en wilde het vlees snijden en het in het toilet gooien. De botten zouden verpletterd worden zodat het daadwerkelijk zou verdwijnen, ‘vertelde Santiago Damasceno Pessoa aan verslaggevers tijdens een persconferentie.

Vier baby’s geboren met coronavirus

Meisje (10) moet verjaardag in ziekenhuis doorbrengen na zelfmoordpoging omdat ze gepest werd