in

LICHAAM ANNE FABER GEVONDEN IN ZEEWOLDE

ZOJUIST IS DOOR DE POLITIE BEKEND GEMAAKT DAT HET LICHAAM VAN ANNE FABER IN ZEEWOLDE IS GEVONDEN. MEER INFORMATIE VOLGT !

Het lichaam van de vermiste Anne Faber is gevonden. Dat gebeurde donderdag in natuurgebied Horsterwold in Flevoland en na een zoektocht van twaalf dagen waarbij onder meer politie, militairen en vrijwilligers in de grond, in het water en door de lucht uitkeken naar de 25-jarige vrouw uit Utrecht die tijdens een fietstocht in de avonduren spoorloos verdween.

Lees ook  Dokter drukt op haar BUIK en zet dan de echo aan… Mama kan niet geloven wat ze ziet!

De plek waar ze uiteindelijk werd gevonden ligt ruim 30 kilometer van het gebied waar de politie in de dagen na Fabers vermissing haar jas en vermoedelijke fiets en rugzak aantrof. Dat gebeurde in Huis ter Heide, even boven Zeist. Onduidelijk is of Anne Faber daar die vrijdagavond zelf is geweest of dat de spullen daar bijvoorbeeld door de verdachte naar toe zijn gebracht. Uit haar telefoongegevens leidde de politie af dat ze in elk geval een deel van een ANWB-route tussen Baarn en De Bilt moet hebben gefietst.

Lees ook  De 25-jarige bemerkt een rare beweging in haar buik. De artsen zien wat haar baby naar buiten duwt en raken aan de grenzen van hun kunnen.

De hoofdverdachte in de zaak, de 27-jarige Michael P., blijft zeker nog twee weken in hechtenis. Dat heeft de rechter-commissaris vanmiddag besloten: er is ‘voldoende verdenking tegen de verdachte om hem langer vast te houden’.

Er is een petitie aangemaakt voor Anne Faber !
Mensen die gerechtigheid willen kunnen de pagina liken !

Michael P had relatie met begeleidster: Kon makkelijk naar buiten

Michael P vol haat en wraak gevoelens