in

Lichaam van 6-jarig zoontje in afvalcontainer gevonden. Mama weet dat ze hem nog altijd kan zien in deze wereld.

Moeder Kori Henckel uit Lynnwood in Washington maakte een tragedie mee die geen enkele moeder zou mogen ervaren. Haar zesjarig zoontje Dayvid Pakko werd vermoord. “Hij was mijn alles. Hij was het enige wat ik ooit goed deed”, vertelde de rouwende moeder. In oktober werd Dayvid, die een milde vorm van autisme had, dood aangetroffen in een afvalcontainer vuiten hun woning. Hij was in een deken gewikkeld nadat hij door zijn 19-jarige oom in de badkuip verdronken was.

De tiener, die ook autisme had, werd aangeklaagd voor moord en zit in afwachting van zijn proces in de gevangenis.

“Die dag spookt nog altijd door mijn hoofd, de woorden ‘Het spijt ons, maar je zoon is dood’, te moeten horen”, zegt de moeder tot tranen toe bewogen. Maar nu herinneren zij en haar gemeenschap haar vreugdevolle zoon op een bijzondere manier.

Lees ook  Zo gaat het met ernstig gewonde 'Romana'!

Henckel bouwde een gedenkplaats in haar huis, gedecoreerd met herinneringen en brandweerwagentjes waar hij zo van hield. “Hij was het belangrijkste in de wereld. Dat steek je niet zomaar in een doos”, zei Henckel.

Als een teken van liefde kreeg Henckel foto’s en speelgoed van familieleden, vrienden en zelfs vreemden. Ook de Beverly Elementary School waar Dayvid studeerde, droeg haar steentje bij. De klas gaf Henckel een fotoboek met herinneringen. “Dayvid was er belangrijk binnen onze school en we wilden echt iets positief doen in de nasleep van deze tragedie”, zei de schooldirectrice Lauri Velasquez.

Lees ook  Vrouw stuurt foto van haar ‘decolleté’ naar opdringerige man, maar niets is wat het lijkt…

Ze zamelden honderden speelgoedjes in om met Kerstmis aan andere kinderen te schenken, en dat allemaal ter ere van de jongen die iedereens beste vriend was.

Ondanks haar rouw weet de moeder dat ze haar zoon nog altijd kan zien. Ze voelt en ziet het goede dat Dayvid in haar wereld brengt. “Dayvid was een erg bijzondere jongen. Hij lachte altijd”, zei Henckel.

Zelfs na zijn overlijden vindt mama troost in het feit dat Dayvid zijn glimlach vanuit zijn graf blijft verspreiden.

DEEL dit hartverscheurende verhaal om je medemens te inspireren!

Hert weigert de winkel te verlaten – dan beseft kassabediende dat ze iets wil zeggen.

Vrouw bouwt piepklein huisje en woont in de achtertuin van haar buren.