in

Lichaam vermiste Loek Streukens gevonden bij grote zoekactie bij Meppel

De Drentse politie heeft bij een grote zoekactie het lichaam van de vermiste Limburger Loek Streukens gevonden in het kanaal langs de N371 tussen Meppel en Havelte. Dat bevestigt de politie aan Hart van Nederland.

Na onderzoek met onder andere duiker, haalde politie zondagavond een blauwe auto uit het water bij Meppel: de auto waarmee Streukens van huis vertrok.

Daarin zat het lichaam van de vermiste Streukens. Hoe de auto te water is geraakt, is nog niet bekend. De politie houdt geen rekening met een misdrijf.

Lees ook  Vermiste hond komt weer thuis na trip van 2.000 km, maar is niet meer welkom bij baasje

Vermissing Loek Streukens
Loek Streukens wordt al sinds 9 januari vermist. Hij is toen met zijn blauwe Volkswagen Polo vertrokken uit het Limburgse plaatsje Helden. Diezelfde avond is nog drie keer gepind vanaf zijn bankrekening.

Dat is gebeurd in Maasbree, Arnhem en Apeldoorn. Onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat Loek zijn weg daarna waarschijnlijk heeft vervolgd naar Meppel.

Lees ook  Familie belt 30 uur met vader tot hij overlijdt aan coronavirus

Zijn telefoon gaf voor het laatst een signaal af in de omgeving van Nijenveen, vlakbij Meppel en het water waarin zondagavond een auto en een lichaam zijn gevonden.

De politie werd door stichting Signi Zoekhonden erop geattendeerd dat er langs de provinciale weg mogelijk ‘iets verdachts’ in het water zou liggen.

Melania Trump is vandaag jarig (50), van voormalig naaktmodel tot vrouw van de president

Politie betrapt 26 mensen in garagebox ingericht als shishalounge