in

Lichaam vermiste Max Meijer gevonden in Antwerpen

ANTWERPEN – De Vlaamse scheepvaartpolitie heeft vrijdagavond het lichaam van de vermiste Max Meijer (23) uit het water gehaald aan de Waagnatie in de haven van Antwerpen. Dat blijkt uit de identificatie.

Het Antwerpse parket stuurde onder meer een dokter om het lichaam te identificeren, meldt Nieuwsblad. De jongeman verdween op 8 december na een avondje stappen in Antwerpen. Hij werd voor het laatst gezien bij een kebabzaak in het Schipperskwartier. Camerabeelden hebben vastgelegd dat hij rond 05.45 uur alleen op een brug liep. Sindsdien ontbrak elk spoor.

Lees ook  Soldaten vinden stervend 2 dagen oud puppy’tje. Kijk als hij het levenloze lichaampje opraapt en zich haast om het te redden.

De plek waar het lichaam van Meijer vrijdagavond is aangetroffen, ligt niet ver van het Schipperskwartier vandaan. Eerdere zoekacties leverden niets op.

„Het onderzoek naar de omstandigheden van deze tragische gebeurtenis, loopt verder. Er zijn momenteel geen aanwijzingen voor kwade opzet”, meldt het openbaar ministerie. De Belgische politie riep in een tv-programma vorige maand getuigen op zich te melden. Het parket doet echter geen verdere mededelingen over de zaak.

Lees ook  Hoogzwangere vrouw doodgestoken door vriend: Dochter (4) ziet alles

Rachel Hazes hoopt op verzoening kinderen op 50ste verjaardag

Maëlle (17) overlijdt aan toxische shock van tampon