in

Ex On The Beach Esmee heeft een nieuwe vriend en hij heet Jeroen Noens

Gisteren plaatste EOTBDD Esmee een heel lief kiekje van haar nieuwe vriend Jeroen op Instagram. Esmee Ipema leek zich bij Ex On The Beach All Stars nog helemaal druk te maken over het vinden van de liefde. Maar gelukkig waren haar zorgen onterecht, want Esmee heeft nu alweer een maand een relatie met haar nieuwe vriend Jeroen Noens.

Gisteren plaatste Esmee voor de eerste keer een lief kiekje van hen samen op Instagram. In een interview met Shownieuws vertelt Esmee over hun ontmoeting en toekomstplannen.

Dit is de vriend van Ex On The Beach Esmee
“Ik heb Jeroen op een vrijdagavond in de club leren kennen,” begint Esmee haar verhaal tegen Shownieuws over Jeroen. “In het begin had ik mijn twijfels, maar ik heb hem toch een kans gegeven. Ik ben hem vervolgens heel erg leuk gaan vinden. Ik ken hem nu ongeveer een maandje en we zijn vanaf de dag dat we elkaar hebben leren kennen iedere dag samen geweest.”

Lees ook  Vrouw overleeft nadat haar ‘hoofd explodeerde’ toen ze televisie aan het kijken was.

De twee lovebirds vinden elkaar zelfs zo leuk dat ze gaan samenwonen, en niet in ons koude kikkerlandje! Esmee en Jeroen gaan de grens over en zijn op zoek naar een huis in België, daar komt Jeroen namelijk vandaan. “We hebben vandaag een bezichtiging in België, dus als we dat krijgen gaan we meteen samenwonen!” aldus Esmee.

De twee maken niet alleen plannen om samen te wonen. Esmee en Jeroen denken namelijk ook over kinderen na: “Het kan natuurlijk fout lopen, maar ik heb altijd gezegd dat ik op jonge leeftijd moeder wil worden. Dat wil ik al heel mijn leven. Ik wil gewoon vroeg een kindje.” Wij zijn benieuwd!

Lees ook  Vrouw (31) blijft zwaargewond op straat liggen na ernstige mishandeling

Ben je al benieuwd naar deze mystery guy Jeroen Noens? Hier is het eerste kiekje van de twee!

Zo lief!

Esmee en Sharon Ipema
Afgelopen november kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Terror Twins Esmee en Sharon even geen contact meer met elkaar hadden. De reden van hun ruzie was de relatie van Sharon. “Zij gaat helemaal voor haar relatie en kiest haar vriend boven mij,” vertelde Esmee toentertijd aan Shownieuws. Gelukkig lijkt de rust langzaamaan teruggekeerd en heeft de tweeling weer contact met elkaar.

Zoon haalt ultieme verjaardags prank uit bij vader – zet zijn telefoonnummer op gigantisch billboard

Mathijs (26) won dit jaar één miljoen euro, maar hij liet zich niet gek maken