in

Liefde kent geen leeftijd: John (100) en Phyllis (102) trouwen na een jaar daten

Een ouder koppel bewijst dat het nooit te laat is om liefde te vinden, zelfs al komt het vele jaren later na je eerste liefde.

John en Phyllis Cook ontmoetten elkaar in hun gedeelde woning tijdens begeleid wonen. Naarmate ze elkaar beter leerden kennen, begonnen de twee te daten en een jaar later, afgelopen week Woensdag, trouwden ze.

John is weduwnaar en Phyllis weduwe, volgens NBC24. “Om eerlijk te zijn, we werden verliefd,” vertelde Phyllis, die 103 wordt in augustus.

Lees ook  Zoon komt uit als transgender en moeder besluit te vieren met gedenkwaardige fotosessie

“Ik weet dat je misschien denk dat het een beetje vergezocht is voor iemand van onze leeftijd, maar we werden verliefd op elkaar.”

“Nou, we hadden gewoon een heleboel met elkaar in gemeen, en genoten van elkaars gezelschap,” voegde John eraan toe.

Wat is het geheim van een huwelijk als honderdjarige? Hoewel John en Phyllis graag samen eten en buiten het gebouw zitten, leggen ze uit dat een van de sleutelelementen van hun relatie het feit is dat ze hun eigen ruimte behouden.

Lees ook  Lauren Verster volledig uit de kleren voor de camera!

“Wat we doen, we houden beide onze appartementen,” liet Phyllis weten. “Hij woont boven en ik beneden.”

Als gevraagd wordt wat ze het liefste met elkaar doen, laat John weinig twijfel over. “Nou,” vertelde hij, “Het is wellicht beter als ik het daar niet over heb.”

We willen John en Phyllis van harte feliciteren met hun huwelijk. Leeftijd is maar een getal. Het is geweldig dat ze elkaar hebben gevonden!

Bejaarde vrouw lag 12 uur op de grond, politie schiet te hulp: ‘Ons hart brak’

Deze tiener werd gepest om haar uiterlijk, kijk hoe ze er nu uitziet!