in

Lieke van Lexmond in het oog van de storm nadat ze déze vakantiefoto deelde.

De 35-jarige Lieke van Lexmond ging onlangs op vakantie met haar echtgenoot Bas en haar kinderen Vik en Zef. Ze koos voor een tropische bestemming met wuivende palmbomen en witte stranden. Zoals Bekende Nederlanders dat wel vaker doen, deelde ze op Instagram enkele vakantiekiekjes, maar één bepaalde foto oogstte heel wat kritiek.

Op een foto is namelijk te zien hoe ze haar acht maanden oude baby Zef achterstevoren in een draagzak op haar buik draagt. Dat lokte bij een aantal van haar volgers heftige kritiek uit.

Sommige critici menen dat het slecht voor de heupjes van de baby is om hem op deze manier te dragen. Lieke schreef bij de foto: “Zo trots op mijn lieve aapjes.” Een volger reageerde echter meteen: “Deze houding is slecht, dus arm sneu kindje.”

Lees ook  Ouders van Nederlandse Silvana stierven binnen 48 uur – zelfs corona kon ze niet van elkaar scheiden

Andere volgers vinden het dan weer ronduit “gevaarlijk” om een baby zo te dragen. “Hij zit in de verkeerde houding. Koop een goede draagzak, dan is er niks aan de hand”, meent een vrouw. Toch zijn er ook mensen die het voor haar opnemen: “Ik verwacht eigenlijk dat Lieke heel goed weet wat ze doet en dat ze nooit iets zal doen wat schadelijk is voor haar kindjes.”

Lees ook  Gaby Blaaser is jongens zat en zoent met meiden..

Voor Lieke, die vroeger al eens kritiek kreeg toen ze met een draagzak door Amsterdam fietste, is de maat helemaal vol. “Net als dat ik kritiek kreeg omdat ik het ‘in mijn hoofd haalde’ te gaan fietsen met Vik in de draagdoek. Dat is veiliger dan met zo’n Maxi-Cosi wankelend op je bagagedrager. Hou toch op met dat commentaar. Bemoei je met je eigen leven. Ik ben een lieve moeder”, vertelde ze.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Dokter helpt schreeuwende baby bevallen: kijkt een tweede keer naar de navelstreng en haast zich om camera boven te halen.

Mama neemt baby mee naar de klas. Maar wanneer baby begint te huilen, doet de leraar dit !