in

Lieve hond biedt zijn favoriete speeltje aan baby iedere keer als hij haar hoort huilen

Het is een vraag waar veel stellen aan hebben gedacht: hoe gaat onze nieuwe baby met onze hond om? Het is een zorg die er helaas toe leidt dat sommige honden in de steek worden gelaten, maar het is redelijk om gewoon te willen dat je viervoetige baby en je echte baby met elkaar overweg kunnen en veilig zijn.

Maar de meeste huisdieren zijn goed met baby’s, en kunnen in feite hun eerste beste vriend worden.

Zelfs de grootste, moeilijkste honden kunnen ongelooflijk gevoelig en liefdevol voor kinderen blijken te zijn.

Zoals een hond, die een heel lief geschenk aan zijn nieuwe mens aanbood.

Bonnie Michalek, uit Californië, en haar man houden van hun huisdier bullmastiff Brutus zoals familie – Bonnie zei dat ze de hond zelfs hun “eerste baby” noemen.

Lees ook  Een 0RGASME krijgen zonder jezelf aan te raken? Zo doe je het

Maar toen Bonnie zwanger werd van haar echte eerste baby, wist Brutus het voor iedereen: Bonnie herinnert zich dat de hond plotseling meer beschermend voor haar werd in de vroege dagen van haar zwangerschap.

“Brutus wist dat ik zwanger was voordat ik het wist – hij voelde het zeker voordat ik het wist,” vertelde ze The Dodo.

Het bevestigde hun vermoeden dat Brutus meer dan oké zou zijn met de nieuwe toevoeging aan de familie: “Hij is altijd dol geweest op kinderen,” zei Bonnie. “Elke keer als hij kinderen buiten hoort lachen, wordt hij opgewonden.”

Toen ze baby Kayden naar huis bracht om Brutus voor het eerst te ontmoeten, ging de hond liefdevol naar boven en likte het gezicht van de pasgeborene.

Lees ook  Koppel adopteert 3 biologische broers zodat ze samen kunnen opgroeien

Brutus en Kayden zijn sindsdien hechte vrienden en de hond is bereid alles te doen voor de baby … inclusief het delen van zijn favoriete bezit.

Zoals veel honden heeft Brutus een bepaald favoriet speelgoed waar hij aan vastklampt: een gele pluche bal. “Het is het enige speelgoed dat hij in vijf minuten niet uit elkaar scheurt,” vertelde Bonnie aan The Dodo.

Maar hij is bereid om afstand te doen als het zijn favoriete kleine mens zich beter zal laten voelen.

“Telkens wanneer Kayden huilt, vindt Brutus zijn pluisbal en probeert deze naar [hem] te brengen,” schreef Bonnie op Instagram. “Heel schattig.”

Emotionele beelden wanneer rouwend paard de grafkist van zijn baas weigert te verlaten

Man grijpt 5-jarige uit tuin – Tieners op fietsen jagen op ontvoerder om het meisje te redden