in

Lisa van Ex On The Beach heeft groot nieuws

Lisa Sace is voor Ex On The Beach-liefhebbers geen onbekende. Lisa heeft voor de nodige drama gezorgd in de beruchte villa. Kun jij ook geen genoeg krijgen van de EOTB-deelneemster? Dan hebben we goed nieuws, want Lisa keert terug voor de camera! Dit keer alleen niet voor televisie, maar voor een nieuwe serie op YouTube. En dat doet ze niet alleen, maar met anderen, die ook geen onbekenden zijn.

Lisa van Ex On The Beach krijgt een eigen serie
Goed, laten we bij het begin beginnen. Een andere bekende reality-ster Samantha van der Plas, die je ook kunt kennen als Barbie, heeft twee bekende exen: Michael van der Plas en Jeffrey Lake. Juist, diezelfde Jeffrey Lake die we ook leerden kennen als de vriend van Lisa. Samantha’s exen hadden blijkbaar meer met elkaar gemeen dan alleen hun smaak in vrouwen, want ze besloten de handen ineen te slaan en samen een YouTube-serie te beginnen.

Lees ook  Rafael haalt uit naar boze Sylvie Meis: ‘Ik doe wat ik wil’.

Dit doen de twee mannen niet alleen, maar met hun nieuwe vriendinnen Lisa Sace en Naomi Collinda. Er gaan alleen wel geruchten dat de relatie van Lisa en Jeffrey inmiddels weer over zou zijn. De serie gaat in ieder geval door en zal “Michael en Jeffrey volgen de Instagram Bitches” heten. De eerste aflevering wordt uitgezonden op 13 september en is te zien op het YouTube-kanaal van Michael en Naomi van der Plas.

Lees ook  Coronapatiënt (35): “Twee dagen langer gewacht en toekomst zag er volledig anders uit”

Wat we allemaal gaan zien in de online serie? Natuurlijk het leven van de vier reality-sterren, maar ook hoe Naomi en Lisa hun single “Insta Bitches” uit gaan brengen. “Wordt het een knaller of een flop?” vraagt Jeffrey in zijn Instagram caption. Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd.

Bizarre video gaat rond, Belgisch stel mishandelt geadopteerde hond

Meisje met zeldzame hersentumor geneest onverklaarbaar – artsen staan verbluft