in

Je longen schoonmaken! Met deze tips kom je al een heel eind.

Wist jij dat je longen een mechanisme hebben dat ze zichzelf kunnen schoonmaken?

Het is een beetje te vergelijken met een zelf schoonmakende oven, je kan je longen aanmoedigen om zichzelf extra snel te reinigen met de volgende tips die ik voor je op een rijtje heb gezet.

Je longen worden dagelijks blootgesteld aan allerlei gevaren die om ons heen op de loer liggen. Het inademen van rook bijvoorbeeld, of door de brandstoffen die in de lucht komen door vliegtuigen. Vervuilde longen kunnen lijden tot chronische bronchitis, of in het ergste geval long-kanker.

Lees ook  Met deze simpele oefening krijg je slankere benen! Het is heel simpel en kost bijna geen tijd!

Het vermijden van melkproducten. Melk bevat een hoop schadelijke stoffen die je slecht zijn voor je lichaam. Het verminderen van het gebruik van melkproducten kan dus een groot verschil betekenen.

longen longen1

Ananas of grapefruit bevatten een hele hoop natuurlijk antioxidanten die je luchtwegen kunnen versterken. Van het drinken van deze sappen kan je dus veel profijt hebben op lange termijn!

longen2

Wortelsap tussen het ontbijt en de lunch door kan het zuurstofgehalte in het bloed op peil houden. Dit zorgt dan weer voor een detox process in de longen.

Lees ook  2-jarig jongetje overlijdt na rituele besnijdenis – tweelingbroertje opgenomen in het ziekenhuis.

longen3

Pruim, grapefruit en sinaasappelsap zijn geschikt voor het geven van een kaliumrijk drankje voor jezelf. Kalium zorgt voor het ondersteunen van je lichaam in het reinigingsproces.

longen4 longen5

Het diep inhaleren over een stoombad verbetert de functionaliteit van de luchtwegen. Druppel 6-10 druppels eucalyptus olie in een pan met heet water. Buk voorover, en hou je gezicht boven de pan met een handdoek over het achterhoofd. Inhaleer vervolgens de stoom tot het water niet meer warm is.

longen6

Deel deze tips met je vrienden op Facebook!

Oude, blinde vrouw dacht dat haar zoon 20 jaar geleden het huis uitgetrokken was, maar krijgt nu schokkend nieuws te horen.

Een baby wordt plotseling dodelijk ziek. Niemand weet waarom, totdat ze een schokkende ontdekking doen.