in

Maak kennis met Gringo: De kat die met zijn prachtige snorretje het hele internet veroverd

Social Media kanaal, Instagram herbergt veel dieren met unieke functies, maar deze schattige kat is echt iets.

Maak kennis met Gringo, een eenjarige Britse korthaar die zo’n verfijnde snor heeft dat je het accent bijna kunt horen. Het enige dat het nu nodig heeft is een hoge hoed, een ronde bril en een tabakspijp en het zou zijn eigen detectiveshow uit het Victoriaanse tijdperk moeten krijgen.

De 1-jarige Gringo woont in Frankrijk samen met zijn personeel Sabrine en Romain en broer Milko. Op Instagram heeft Gringo zo’n 60.000 volgers, toen zijn account eerder dit jaar werd gehackt. Maar de chique snorkat laat zich niet kennen en is gewoon weer een nieuwe pagina gestart die gevuld is met schattige kattenfoto’s.

Lees ook  Voedselagentschap speelt het hard: “5.000 euro dwangsom voor elk uur dat katje Lee verborgen blijft”

”Gringo staat graag op zijn achterpootjes, net zoals een stokstaartje. Het lukt hem om een paar minuten in die positie te blijven staan en het is hilarisch om te zien. Gringo is absoluut geen ongewone kat, en dat geldt ook voor zijn houding: ”Gringo houdt van ontdekken en is niet bang voor mensen”.

Lees ook  23 Albino-dieren die eruit zien alsof ze van een andere planeet komen

Sabrine en Romain vonden een foto van Gringo op een populaire Franse cattery-site en ze werden meteen verliefd op de prachtige kat. Het feit dat ze al een kat hadden die Milko heette, deed er ook niet toe; ze hadden er al aan gedacht om er nog een te kopen.

Niet dood te krijgen: Deze onverwoestbare kamperplanten overleven in elk interieur!

Meisje valt medewerkster Blokker aan omdat hoestende vader winkel uit moet