in

Maak kennis met Rolf! Hij heeft 500 piercings, waarvan 300 in zijn jongeheer

Een man liet een set hoorns zien die hij onder zijn huid had geïmplanteerd tijdens de International Brussels Tattoo Convention dit weekend.

De Duitse Rolf Buchholz, die het wereldrecord heeft voor de meest doorboorde man, was een van de honderden die het evenement bijwoonde dat tussen 8 en 10 november in België werd gehouden.

De jaarlijkse bijeenkomst ziet getatoeëerde, doorboorde en lichamelijk gemodificeerde mensen pronken met hun versieringen, terwijl anderen ervoor kunnen kiezen om wat nieuwe inkt van bekroonde tattoo-artiesten te krijgen.

Alle tatoeages verkregen tijdens het evenement komen in aanmerking voor deelname aan een wedstrijd, met prijzen uitgereikt voor ‘beste grafische’ en ‘beste van de show’.

Natuurlijk hebben de meeste mensen die de conventie bijwonen hun eigen indrukwekkende lichaamsmods om te pronken – Buchholz wist zich te onderscheiden door zijn hoorns.

Lees ook  S*x op de bank? Na het lezen van dit artikel denk je daar heel anders over

Naast zijn dermale implantaten heeft Buchholz maar liefst 500 piercings, waarvan 300 in zijn jongeheer. Wat prachtig.

Terugkomend in 2017 zei hij dat het metaal zijn s*ksleven niet in de weg staat, en verklaarde: “Het is helemaal geen probleem. Ik heb de piercings al zo lang gehad.”

Hij heeft ook 94 rond zijn mond en in zijn lippen, wat eten behoorlijk moeilijk moet maken. Buchholz zegt echter dat het enige probleem waarmee hij te maken heeft de beveiliging van de luchthaven is, maar misschien niet om de reden die je zou denken.

Buchholz beweert dat hij de toegang tot Dubai werd ontzegd, in 2014, vanwege zijn … uhm, ongewone uiterlijk.

Lees ook  Dit gebeurt er met je lichaam als je iedere dag kokoswater drinkt

De wereldrecordhouder zei dat hij probeerde het land te bezoeken om deel te nemen aan een speciaal evenement in een nachtclub, maar dat hij werd afgewezen.

Hij vertelde de Associated Press dat terwijl hij aanvankelijk door de beveiliging kwam en zijn paspoort werd afgestempeld, hij vervolgens bij de douane werd tegengehouden en een interviewkamer werd binnengehaald.

Buchholz beweert dat luchthavenfunctionarissen hem vertelden dat de autoriteiten zich zorgen maakten dat hij het type kerel kon zijn die zich bezighield met zwarte magie en vervolgens zijn toegang weigerde vanwege ‘veiligheidsredenen’.

Hij voegde eraan toe: “Degenen die me naar het vliegtuig begeleidden, zeiden dat het was vanwege de manier waarop ik eruit zag en dat het was omdat ik zwarte magie ben.”

Wereldberoemde dierenredder (59) vastgebonden en bruut vermoord, meisje (14) opgepakt

16-jarige Lavey Houtveen uit Amersfoort vermist