in

Maar weinig mensen hebben het goed: Hoeveel eieren blijven er volgens jou over?

Even een puzzeltje of raadsel is goed voor de gezondheid. Dus hoogste tijd om de hersenen weer even te laten kraken.

Onze hersenen zijn altijd vol van dingen die we moeten doen, bijvoorbeeld de kleding wassen, huishouding, kinderen, werk en vele andere dingen die onze concentratie vereisen. Af en toe een pauze nemen om onze geest leeg te maken. Het is gezond voor de hersenen om regelmatig te sporten, net zoals je elke dag een wandeling moet maken of een of twee keer per week moet gaan hardlopen.

Lees ook  Ze Dronk deze geheimzinnige soep wekelijks: Nu verklapt ze haar geheimpje.. BIZAR!

Wist je dat puzzels en raadsels twee functies hebben? De eerste is natuurlijk plezier beleven, voer een goede oefening van de hersenen is het belangrijkste dat alle spieren in het lichaam ontspannen zijn. De andere functie is de daadwerkelijke oefening. Voeger moesten we het doen met tijdschriften, kranten en puzzelboekjes. Tegenwoordig zijn er tal van raadsels online te vinden.

Lees ook  Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat pikante foto’s!

Vandaag hebben we een leuk raadseltje voor je. Duizenden mensen zijn je al voor gegaan en hebben dit ogenschijnlijke eenvoudige raadsel proberen op te lossen. De vraag is simpel: Hoeveel eieren blijven er over?

Antwoord:

Hoe? Nou, als ik zes eieren had. Toen brak ik, kookte en at ik er twee, ik had nog vier eieren. De tekst is geschreven om je te laten denken dat alle eieren weg zijn. Slim, toch?

Zitten jouw benen ook onder de bulten? Dan is de anti-muggenbroek echt iets voor jou!

Kamperen 2.0 met deze caravan met twee verdiepingen en een dakterras!