in

Madonna deelt nieuwe na*ktfoto en pareert kritiek

Madonna heeft zich weer eens blootgegeven op internet. De 61-jarige zangeres deelt op Instagram een foto waarop ze slechts gekleed is in ondergoed, haar ’huidige garderobe’.

„En tegen degenen onder jullie die op wat voor manier dan ook beledigd zijn door deze foto, wil ik zeggen dat ik met succes ben afgestudeerd aan de universiteit van ’kan me niets schelen’. Bedankt dat jullie naar mijn diploma-uitreiking zijn gekomen”, schrijft Madonna erbij.

Lees ook  Transformatie: Dokters bevrijden driejarige van 2,5 kg wegende tumor – kijk hoe ze er vandaag uitziet.

In het verleden kreeg de zangeres al vaker een golf kritiek over zich heen als ze weer eens haar kleren uit had getrokken voor een Instagrampost.

Dit keer lijkt Madonna vooral veel steun te krijgen, onder anderen van collega Katy Perry. „Oh mijn God, ik heb me net ingeschreven voor dat college”, schrijft zij in de comments.

Lees ook  4-jarige diep teleurgesteld als hij te horen krijgt dat hij de hond niet mag adopteren. In plaats daarvan komt hij op een briljant idee.

Madonna zal ook wel andere zorgen aan haar hoofd hebben, nu onlangs haar sterrenadvocaat is gehackt en allerlei waardevolle en gevoelige documenten zomaar op straat kunnen komen te liggen.

Verrassende wending in mysterieuze verdwijning Madison (18)

Moederhond en 9 puppy’s gedumpt op parkeerplaats van kerk