in

Maik de Boer deelt heftig nieuws over zijn gezondheid

Maik de Boer heeft een spannende tijd achter de rug. Op zijn gezicht werd een plekje ontdekt dat niet goed bleek te zijn. Gelukkig was hij er op tijd bij en kon het verwijderd worden.

Bij een fotocollage van het plekje op zijn gezicht schrijft hij: “Wat een onschuldig plekje leek, was pre-huidkanker!

Door het adequaat handelen van de dokter was ik er op tijd bij. Ook al was het aan de goede kant van de kanker, toch staat je leven even stil.

Mijn vader werd per slot van rekening niet veel ouder dan mijn leeftijd nu! Waar sta ik, wie ben ik, wat wil ik (nog)? Ik koos voor een sabbatical zomer gevuld met trainen en detoxen maar vooral aan een gezond en energiek lijf werken.”

Lees ook  Herken jij hem nog? Zo ziet Lizzie McGuire-hunk Ethan er nu uit

Talpa
Naast het nieuws over zijn gezondheid, deelt Maik ook onverwacht nieuws over zijn carrière: “In goed overleg met Talpa besloten we samen de exclusiviteit eruit te halen.

Vrij zijn als freelancer in het jaar dat ik precies 25 jaar in het vak zit en te kunnen kiezen wat ik wil en leuk vind!

Lees ook  Van ontvoering en s*ksueel m*sbruik verdachte James B. blijft vastzitten

Ik ben meer dan trots op alle programma’s waar ik aan meewerkte samen met al die mooie passievolle collega’s, redacteurs, ploegen en productiehuizen.”

Smeren, smeren, smeren
De stylist sluit het bericht af met een advies voor zijn volgers: “Ik vier vooral het leven en pluk de dag en wil vooral iedereen die de moeite neemt dit te lezen adviseren: in de zon, smeren smeren smeren en laat regelmatig je huid even checken! Tot snel, op welke plek dan ook!”

19 honden die door een bij zijn gestoken in hun bek toen ze honger hadden

Kanye West betrapt op eten eigen oorsmeer