in

Mam en pap begraven hun 2-jarige – 1 maand later krijgen ze nog een schok van hun leven

Wanneer een tragedie een familie treft, en vooral door het verlies van een kind, kan de pijn onoverkomelijk lijken. Dit is precies wat er met de familie Allen is gebeurd toen ze hun 2-jarige zoon Brody verloren aan kanker.

Gelukkig konden ze relatieve troost zoeken vanwege de overweldigende steun van hun gemeenschap en vrienden.

Tientallen gemobiliseerd om de rouwende Ohio-familie te ondersteunen en hen op alle mogelijke manieren troost en ondersteuning te bieden.

Maar nu, in een wrede wending van het lot, wordt de familie opnieuw getroffen door tragedie.

De Allens waren gewoon een gewone gelukkige familie van vijf uit het kleine stadje Colerain Township, Ohio.

Ouders Shilo en Todd hadden drie lieve kinderen: Andrew, McKenzie en hun jongste zoon Brody. Toen de Allens ontdekte dat Brody ziek was, raakte het de familie heel erg diep.

Brody werd geboren met een zeldzame vorm van kanker die ervoor zorgde dat tumoren in zijn hersenen groeiden. Toen de Allens zijn prognose kregen, was het verwoestend: Brody zou het jaar niet overleven.

Toen zijn verhaal op sociale media begon te circuleren, raakte Brody zijn verhaal miljoenen mensen.

In het licht van hun situatie, besloten de Allens om Kerstmis vroeg in september te vieren – ze dwongen hun hele Colerain Township-gemeenschap om mee te doen voor een laatste klein kerstwonder voor Brody.

Lees ook  Viagra doet zijn werk iets te goed - Mark krijgt hem nooit meer stijf..

“Hij was zo blij,” vertelde McKenzie het lokale nieuws. “Het was geweldig. Niet alleen voor hem maar voor iedereen. ”

Brody verliezen
Helaas overleed Brody Allen slechts een maand later, in oktober. Vader Todd maakte de tragische aankondiging online en schreef:

“Goedemorgen. Het is met de diepste droefheid dat ik je wil vertellen dat Brody zijn gevecht verloren heeft. Vanochtend om 6 uur ging Brody stilletjes voorbij en vredig in de armen van zijn moeder Shilo. Hij leed niet.

Hij was omringd door zijn familie en ongetwijfeld veel engeltjes. Hoewel ons verdriet onmetelijk is en we zijn glimlachende mooie ziel zullen missen, zijn we ook vertroost in de wetenschap dat onze zoon vandaag het aangezicht van God heeft aangeraakt.

Vandaag verwelkomde de hemel onze kleine superheld.

Vlieg hoog kleine man… Tot we je weer zien. Wij houden van je.”

Meer tragedie
Nu, in een wrede wending van het lot, worden de Allens geconfronteerd met nog meer tragedie – slechts een maand nadat ze hun jongste zoon hebben begraven. Was Brody’s oudere broer Andrew betrokken bij een verwoestend auto-ongeluk.

Andrew raakte zwaar gewond en blijft nu in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Hij is nu in een medisch geïnduceerde verlamming om verdere schade aan zijn lichaam te voorkomen.

Lees ook  Docente stuurt haar klas per ongeluk berichtje die voor haar lover was bestemd

Pater Todd ging helaas opnieuw op Facebook om steun te vragen:

“Ik kom tot jullie allen die dringend hulp nodig hebben. Andrew’s toestand is erg kritiek. Hij heeft een zeer ernstig levensbedreigend traumatisch hersenletsel, schade aan zijn nieren, een kleine scheur in zijn milt, een gebroken schouderblad en een ontwricht / gebroken sleutelbeen.

Ons verdriet en pijn is op dit moment eenvoudig onbeschrijfelijk.

Alsjeblieft, als je geneigd bent, bid voor Andrew’s genezing en herstel. Het kan me niet schelen wat voor geloof, taal, religie of perspectief je hebt. Je gebeden, gedachten en goede wensen hebben ons gedragen en wat nog belangrijker is, geloof ik, gaf Brody de kracht en een beetje extra tijd, om zijn laatste dagen ten volle te leven met absolute vreugde. Alsjeblieft, we hebben je hulp weer nodig. ‘

Als je naast je gebeden geld hebt om de Allens te ondersteunen, kun je hun GoFund me-pagina hier bezoeken.

Je kunt ook de Facebook-pagina bezoeken die ze hebben ingesteld om gebeden en goede wensen te bieden.

Hoe erg! Ik zal dit gezin persoonlijk in mijn gedachten en gebeden houden. Doe alsjeblieft hetzelfde en zorg ervoor dat je dit verhaal deelt, zodat de Allen’s een zo breed mogelijke ondersteuning krijgen.

Beau van Erven Dorens ‘doodsbang’ voor nieuwe talkshow

Nieuwe bewijzen opgedoken dat Shirley met Temptation-verleider samen is