in

Mam maait gras met haar kind in een draagzak – haar hart stopt als ze ziet dat agent stopt

Er zijn heel weinig dingen die een moeder niet kan doen.

Ik kan me levendig herinneren hoe goed mijn moeder was in het voltooien van verschillende taken tegelijkertijd, en dat terwijl ze een huishouden runde met drie kinderen en twee honden. Ik zeg niet dat ze geen hulp had, alleen dat het me al van jongs af aan bewees hoe goed ze was in multi-tasking.

En het lijkt erop dat zij niet de enige is. Moeder van drie Rachael Brindley jongleerde met ouderschap, zorgde voor huishoudelijke klusjes en verschillende andere klussen, maar ze is nooit iemand geweest die in de problemen zat toen ze een taak onder ogen kreeg. Omdat haar man druk bezig was met een project, had hij geen tijd gehad om het gazon te maaien. Ondanks dat ze voor haar baby van vier maanden moest zorgen, besloot Rachael het snel te doen. Ze wist niet dat ze op het punt stond een verhaal te maken dat een virale hit zou worden …

Lees ook  Jutta Leerdam post pikante foto

De zon stond hoog en het gazon van Rachael en Ryan moest worden gemaaid.

“Het was een leuk dagje uit en dus dacht ik dat ik mijn man zou helpen en zelf knippen,” zei Rachael tegen KCTV5 News. “Ik geniet ervan het gras te maaien.”

Dus dat deed ze precies. Sterker nog, het lukte haar om dit te doen met de vier maanden oude baby van het stel in een naar voren gericht babyzitje dat aan haar romp was vastgebonden.

Toen Rachael begon te maaien, voelde ze echter haar hart dalen toen ze zag hoe een afgevaardigde van een sheriff in Madison County haar oprit opreed. De jonge moeder van drie raakte in paniek, in de overtuiging dat ze om de een of andere reden in de problemen zat.

Later schreef ze op Facebook: “Wie ooit had gedacht dat ik in de problemen zou komen…”

Alleen, de officier was er niet om haar af te corrigeren.

“… deze lieve sheriff stopte en stond erop mijn tuin voor mij te maaien !!”

Lees ook  2 dorpelingen graven een ondiep graf uit. Eenmaal ik besefte wat ze aan het doen waren, kon ik mijn ogen niet afwenden.

Nadat Rachael had gezien hoe hij het gazon probeerde te maaien terwijl de baby aan haar vastgebonden was, had de officier in kwestie besloten dat hij gewoon niet voorbij kon rijden. In plaats daarvan stopte hij en bood aan om het gazon van Rachael voor haar te doen!

Ryan vertelde KCTV: “Het is een klein gebaar van aard, maar het was een enorme hulp voor mijn vrouw vandaag.”

Omdat Rachael haar verhaal op Facebook heeft gedeeld, is het al 17.000 keer gedeeld. Wat een ongelooflijk gebaar van de officier!

Soms hebben we allemaal een helpende hand nodig in ons dagelijks leven. Het is geweldig om te zien dat toen Rachael hulp kon gebruiken, er een volkomen vreemde bereid was om in te stappen en te helpen.

Heeft dit artikel je ook blij gemaakt? Deel ter ere van alle Supermoeders die er zijn, evenals de hardwerkende politieagenten die alles doen!

Mannen blijken echt last te kunnen hebben van aanstelleritis!

Dit zijn misschien wel de 14 mooiste bomen ter wereld