in ,

Mama baart 10 baby’s. Maar er is iets met de NEGENDE wat iedereen schokt…

Neem even de tijd om er een doosje zakdoekjes bij te halen, want dit is weer een van die video’s … maar je hoeft je geen zorgen te maken, want je zult huilen van vreugde! Als je een beetje bekend bent met therapiehonden, dan weet je hoe cruciaal ze zijn voor het leven van mensen. Elke therapiehond ondergaat een doorgedreven training en moeten aan bepaalde minimumvereisten voldoen. Maar dat is niet altijd eenvoudig.

hond

Deze honden worden opgeleid vanaf de eerste dag dat ze geboren zijn. Ze worden voortdurend getraind en moeten leren hoe ze hun baasjes bij alledaagse taken kunnen helpen. Dit omvat zowat alles van het openen van de koelkast tot lichten aan- en uitschakelen. Hier heb je eigenlijk een heel speciale hond voor nodig die niet gemakkelijk afgeleid wordt.

Lees ook  Kat opgehangen aan brug in Diemen

Wat gebeurt er als een hond dit lange en dure proces doorloopt, en op het einde blijkt het toch niet te lukken? Dat is precies wat er gebeurde met Judy Fridono en Ricochet. Judy trainde Ricochet al vanaf zijn geboorte en hij was een snelle leerling. Maar uiteindelijk kwam ze tot het besef dat zijn persoonlijkheid gewoon niet geschikt was om servicehond te zijn. Hoewel hij alles erg snel leerde, werd hij te snel afgeleid door vogels (zoals zovele honden instinctief hebben).

Lees ook  Mishandelde puppy krijgt nieuwe eigenaar – kijk nu wanneer hij zich omdraait en beseft wie het is.

Hoewel ze een beetje teleurgesteld was, aanvaardde Judy Ricochet voor wie hij was en vanaf dat ogenblik wordt het echt geweldig. “Dit prachtige verhaal gaat over iets wat we allemaal willen – aangemoedigd worden om te ontdekken wie we echt zijn … om aanvaard te worden … om ons doel in het leven te vinden … en gevierd te worden omdat je anders bent.” Judy hielp Ricochet om iets te doen waartoe de meeste honden de kans niet krijgen.

Geniet van deze video en vergeet niet te DELEN!

Dit lijkt een doodgewoon strand… Maar kijk eens goed. Wat er na 36 seconden gebeurde, maakte me SPRAKELOOS!

Kook bananen voordat je naar bed gaat en drink het vocht om de beste nachtrust van je leven te hebben