in

Mama bevalt van 3 zwarte baby’s – dan kijkt papa wat beter en barst in tranen uit.

We mogen dan wel 2017 zijn, maar heel wat mensen zijn nog altijd eng van geest en hebben een erg simpele kijk op hoe een familie eruit moet zien. Aaron en Rachel Halbert hebben dergelijke vooroordelen van erg dichtbij mogen ondervinden. De Halberts adopteerden eerst twee kinderen. Maar toen ze hun gezinnetje nog wilden uitbreiden, volgden ze een erg ongebruikelijke route.

Ze kozen voor embryoadoptie.

En ze weigerden iets als huidskleur hen te laten tegenhouden. Ze bezochten een embryobank en vonden tweelingen die ze wilden adopteren.

Maar alsof dit nog niet geweldig genoeg is, nam hun verhaal een onverwachte wending.

Aaron en Rachel Halbert droomden er al lang van om ouders te worden. Maar omdat ze moeilijkheden hadden om een kind te verwekken, adopteerden ze twee kinderen, een jongen en een meisje.

Helaas lokte die beslissing heel wat sterke reacties uit, gewoon omdat hun kinderen een donkere huidskleur hadden.

“We wisten dat, vooral in het Zuiden, een blank koppel met zwarte kinderen heel wat uiteenlopende reacties zou uitlokken. Er zal altijd die oudere, blanke dame in de supermarkt zijn die met afkeer naar ons zal staren, of de Afro-Amerikaanse moeder die ons hoofdschuddend aankijkt”, vertelde ze aan de Washington Post.

Lees ook  Hannah is dus nogal verslaafd aan de zonnebank, dit is haar nu:

Maar Aaron en Rachel konden hun geluk niet op, en waren erg trots op hun kleine gezinnetje. Toen het koppel hoorde over embryoadoptie, wisten ze dat het perfect voor hen was.

Rachel liet twee Afro-Amerikaanse embryo’s inplanten, die al meer dan 15 jaar bevroren waren geweest. Het koppel wilde dat de nieuwe baby’s bij hun broer en zusje zouden passen.

“Ze waren het eens met onze overtuiging en steunden ons in de beslissing om Afro-Amerikaanse embryo’s te kiezen”, vertelde Aaron.

Zes weken later was het tijd om de dokter in Honduras te bezoeken en om de kleine embryo’s te onderzoeken. En toen het stel arriveerde, stond hen een compleet andere verrassing te wachten.

“We begonnen alles in gebroken Spaans aan onze dochter te beschrijven. Hij vroeg ons enkele keren of we zeker waren of we twee embryo’s getransfereerd hadden. Ja, natuurlijk zijn we daar zeker van, zeiden we.”

Lees ook  'Jos B. verzon zijn verklaring, hij kon Nicky onmogelijk hebben zien liggen'

Dan ontdekten ze tot hun schok dat een van de embryo’s in twee gesplitst was. Ze was niet zwanger van tweelingen, maar van drielingen!

De bevalling verliep vlot en nu waren Aaron en Rachel de trotse ouders van niet twee, maar prachtige kinderen.

“Het is hartverwarmend om te zien dat we zo gesteund worden door familie en vrienden. Wij leven gewoon onze droom. Een droom die er niet als een gewone familie uitziet, maar eentje waar we erg dankbaar voor zijn in het licht van de geschiedenis van ons land”, zegt Aaron.

“Ik voelde echt pure vreugde toen mijn zoon en dochter, met hun bruine huid en haren, de blanke babybuik van mijn vrouw kusten. Elke avond zeiden ze goedenavond tegen de drie kleine meisjes in haar buik. En nu kunnen ze hun babyzusjes eindelijk ontmoeten”, voegde Aaron er nog aan toe.

Zijn ze niet schattig?

Bekijk hieronder het avontuur van de familie Halbert en DEEL dit met je vrienden!

Tiener voor dood in een vuilnisbak achtergelaten nadat hij door “vrienden” gedrogeerd werd.

Mama laat dochter alleen met leeuw. 20 jaar later fascineren haar foto’s de wereld.