in

Mama bevalt van haar baby, ziet de verbaasde blik op papa’s gezicht en schreeuwt: “Wat is er mis?”

Toen Danielle Williams uit Michigan in de VS vernam dat ze voor de tweede keer zwanger was, waren zij en haar echtgenoot Kyle dolblij. Het koppel en haar dochter Peyton telden de maanden totdat haar familie zou uitbreiden.

Gelukkig verliep de zwangerschap zonder complicaties. De echografie na vijf maanden onthulde dat Danielle een tweede dochter zou krijgen. Peyton was in de wolken om een kleine zus te krijgen en de roze kleedjes, speeltjes en spulletjes begonnen binnen te stromen. De familie renoveerde de kinderkamer en besloot om het kleine meisje Charlee te dopen.

Maar toen de grote dag was aangebroken, kreeg de familie Williams de schok van hun leven.

Lees ook  Schokkend: Dochter Sabia Boulahrouz pronkt met wapen op Instagram.

Toen het tijd was om te bevallen, verliep niet alles volgens plan. Nadat ze haar weeën kreeg, zou de aanstaande moeder 20 uur lang moeten vechten. Uiteindelijk besloten de dokters om een keizersnede uit te voeren.

De echtgenoot van Danielle, Kyle, die op dat moment aan slaaptekort leed en uitgeput was, trok een medische schort aan en vervoegde Danielle in de operatiezaal.

De verwachtende vader stond toe te kijken terwijl de dokters de baby ter wereld brachten. Maar toen Kyle een glimp opving van zijn nieuwe baby, besefte hij meteen dat er iets aan de hand was. De langverwachte babydochter Charlee was eigenlijk een schattige babyjongen, die ze later Bentley doopten!

Lees ook  Eendjes steken de weg over op A2 bij Breukelen: twee gewonden

Blijkt dat de gynaecoloog het geslacht van de baby verkeerd geïnterpreteerd had op de echofoto – iets wat vaker voorkomt dan je zou denken, zeker wanneer de foto niet zo duidelijk is.

Danielle en Kyle waren verheugd over hun nieuwe baby en besloten hun vrienden en familie dezelfde schok te bezorgen die ze zopas ondervonden hadden.

Bekijk de onderstaande video om de verbaasde reacties van de grootmoeders van Bentley, alsook andere onvergetelijke reacties, te zien.

Mama krijgt mysterieuze uitslag en sterft 3 weken later. Nu waarschuwt dochter anderen na verkeerde diagnose.

Dít zijn vijf vroege waarschuwingssignalen van botontkalking