in

Mama brengt pasgeboren baby thuis en de beelden met de familiehond gaan helemaal viraal

Waarom een fortuin uitgeven aan een babysitter als je een betrouwbare puppy hebt om voor je baby te passen? Dump de tienerbabysitter en kies in plaats daarvan voor een donzige vriend!

Dat is wat deze familie voor de grap deed en het resultaat was ongelofelijk. In plaats van naar de nieuwkomer te blaffen, deed de hond iets heel anders!

Mama keek naar haar eerste baby, een Shiba Inu hond, terwijl het dier naar haar slapende mensenbaby staarde. Er raasden een miljoen gedachten door haar geest. Zou de hond het kind proberen bijten? Of zouden ze de beste vrienden worden? Alleen de tijd zou het uitmaken!

Lees ook  Lammetje vermoord uit verveling in Midden-Beemster

Gelukkig was de reactie van de puppy ronduit prachtig! De hond snuffelde voorzichtig aan de baby en legde z’n pootje op het autostoeltje en begon het langzaam te wiegen!

Uiteraard is het levensbelangrijk om je hond nooit alleen te laten met je baby. Kinderen zijn net zoals honden soms onvoorspelbaar en een brute reactie van een baby kan misschien een agressief antwoord uitlokken.

Lees ook  Kustwacht ziet iets spartelen in de oceaan – kijkt beter en draait boot snel om

MAAR MET HET NODIGE TOEZICHT KRIJG JE GEGARANDEERD SCHATTIGE MOMENTEN ALS HIERONDER. KIJK ZELF MAAR EN VERGEET NIET OM DIT BERICHT TE DELEN MET ELKE HONDENLIEFHEBBER DIE JE KENT!

Moeder filmt ogenblik waarop ze document tekent om dochter na overdosis heroïne niet in te leven te houden

Vier jaar geleden won Neil 121 miljoen euro met de lotto: “Het ergste wat me ooit is overkomen”