in

Mama buigt voorover om pasgeboren baby een kus te geven. De volgende beweging van de baby is er eentje om nooit te vergeten.

Het is niet overdreven om te zeggen dat elke mama zowat alles zou doen om haar liefde voor haar baby te tonen. Of het nu gaat om een briefje in hun brooddoos, een extra dikke knuffel voordat ze naar school vertrekken of hun favoriete maaltijd koken. Mama’s overal ter wereld zijn de echte superhelden als het op liefde voor hun kinderen aankomt. Voor een mama in het bijzonder betekende haar baby liefde tonen het begin van een schattige en nu virale video.

Lees ook  Getest: Touwtjespringen met een sport-bh en een normale

In de video wiegt een mama haar baby in de armen en kust haar zachtjes. Dat is het moment waarop het echt leuk wordt, want de pasgeborene steekt haar lippen in de lucht nadat ze een eerste kusje had gekregen. Mama krijgt meteen de slappe lach en is duidelijk verrast dat haar baby al tot zo’n dramatische gelaatsuitdrukking in staat is. We overdrijven niet als we zeggen dat deze baby weet hoe een kamer op te lichten.

Lees ook  Autoruiten altijd beslagen? Dat voorkom je vanaf nu door déze truc met een sok!

Deze mama kan maar niet genoeg krijgen van haar hilarische baby, dus probeert ze nog een kusje te geven. Deze baby is niet bang om haar dikke lippen te tonen en het is het schattigste wat je vandaag te zien zult krijgen!

DEEL deze schattige video met iemand die vandaag een glimlach of een dikke kus kan gebruiken!

Ziekelijke asielmedewerkers filmden elkaar terwijl ze een hond s*ksueel m*sbruikten.

61-jarige Rotterdammer gebruikt deze briljante truc om een dagje vrijaf te krijgen – de reactie van zijn knappe collega deed me hardop lachen.