in

Mama deelt het ongelofelijk moment waarop baby zichzelf van verdrinkingsdood redt.

Een trotse moeder deelde het ongelofelijk moment waarop haar baby zichzelf tijdens een zwemles van de verdrinkingsdood redde. De 29-jarige Lisa Dietrich en haar man Jake uit Ventura in California besloten hun 11 maanden oude babyzoon Quest mee te nemen naar een erg speciale zwemles.

Zoals we in de beelden zien, wordt de jongen eerst gedesoriënteerd door de instructeur, waarna de baby zich zelfstandig weet om te draaien. Daarbij beweegt hij zo weinig mogelijk om energie te sparen.

Lees ook  Foto’s: Dit is de onwijs knappe dochter van Marco Borsato!

Nu Quest dit leerde, kan hij zich volgens de ouders ook in een noodgeval redden. Als dit een echt ongeval zou zijn, weet het kleintje dat het krachten moet sparen en zijn gezicht boven water moet houden om te kunnen ademen.

Deze overlevingszwemlessen zijn de laatste tijd wereldwijd erg populair. Lisa kan het niet genoeg aanraden.

Nadat ze wat onderzoek had gedaan, besloot ze lessen te volgen bij zweminstructeur Michael Petrella.

Lees ook  Milou van Temptation Island plaatst erg pikante foto's van zichzelf

Dankzij de lessen van telkens 10 minuten leerde Quest hoe hij zichzelf van de verdrinkingsdood moet redden en Lisa zegt dat dit tot nu toe haar “meest trotse moment is.”

Lisa zegt dat ze besloot om de lessen te volgen nadat ze gehoord had over een moeder die haar baby verloren had na een verdrinkingsongeval.

Rouwende moeder laat identieke pop maken van haar doodgeboren zoon.

Gluren bij de buren met je nieuwe geavanceerde camera