in

Mama dumpt haar 1-jarige baby in een verlaten huis. 10 jaar later komt ze terug en ontdekt het ondenkbare.

Inwoners van de Russische stad Yaroslavi zullen het incident dat meer dan 10 jaar geleden plaatsvond nooit vergeten.

Het begon allemaal toen een buur een baby hoorde huilen in een naastgelegen huis. Hij dacht er eerst niet verder over na en zette zijn dag verder.

Maar de volgende dagen hoorde hij de baby opnieuw huilen. Niemand uit de buurt had ooit iemand in het huis gezien en het licht was nooit aan, zelfs niet ’s avonds.

Op dat moment begon de buur zich zorgen te maken en belde de politie. Toen de politie het huis betrad, was het helemaal leeg. De mensen die er woonden hadden al hun bezittingen gepakt en waren spoorloos verdwenen.

Het enige wat ze hadden achtergelaten was hun baby.

Het eenjarige meisje werd aangetroffen op de vuile en koude vloer en het was duidelijk dat ze daar al verschillende dagen lag.

Verder onderzoek dat de baby Liza Verbitskaya heette, maar haar ouders konden niet opgespoord worden.

Liza werd overgebracht naar een ziekenhuis waar ze verschillende dagen moest herstellen.

In datzelfde ziekenhuis bevond zich een vrouw genaamd Inna Nika die voor haar zieke zoon zorgde. De mama was dag en nacht bij haar zoon.

Op een dag hoorde ze geschreeuw uit de naastgelegen kamer en ging een kijkje nemen.

Lees ook  Dikste man ter wereld verliest 334 kilo

Ze zag de kleine Liza en meteen speelde haar moederinstinct op.

Vanaf die dag zou Inna het meisje elke dag bezoeken en haar kleertjes, speelgoed en eten brengen.

Op een dag ging ze Liza bezoeken, maar het meisje lag niet meer in haar kamer.

Het ziekenhuispersoneel informeerde Inna dat het meisje sterk genoeg was om het ziekenhuis te verlaten en dat ze nu in een weeshuis was.

Inna voelde een grote leegte en miste het meisje ontzettend hard. Ze besloot om naar het weeshuis te gaan om haar te zoeken.

Toen ze Liza opnieuw zag, was haar instinct duidelijk: ze wilde het meisje adopteren.

Inna begon het adoptieproces en na veel papierwerk mocht Liza bij Inna en haar gezin intrekken. Inna hield van het kleine meisje zoveel als ze van haar eigen biologische kinderen hield.

Toen Liza geadopteerd werd, was ze bijna twee jaar oud. Ze kon nog altijd niet kauwen en was extreem bang van luide geluiden. Het was duidelijk dat het meisje door de harde start in haar leven getraumatiseerd was.

Inna was echter vastbesloten om haar te overladen met liefde – de donkerste dagen lagen ver achter haar.

Inna leerde dat Liza ook moeilijkheden had om te stappen. Toen ze ouder was, schreef Inna het meisje bij de dansschool in, hopende dat de muziek Liza zich beter in haar vel zou doen voelen.

Lees ook  Vrouw (37) die begin september in brand werd gestoken door vriend overleden in ziekenhuis

Het duurde niet lang voor Liza helemaal open bloeide en was zoals elk ander meisje van haar leeftijd.

Omdat ze een donkere huidskleur had, zag Liza er heel anders uit dan haar klasgenootjes. Ze had het niet gemakkelijk en werd ook gepest. Maar Inna leerde haar om zich niets aan te trekken van wat andere mensen zeggen – ze waren gewoon jaloers.

Vandaag is Liza een tiener en heeft ze al verschillende schoonheidswedstrijden gewonnen, en heeft zelfs al haar eerste baantje als model binnen. De mensen die vroeger om haar lachten, moeten zich nu vast op de tong bijten.

Haar ongelofelijke verhaal en modellencarrière heeft haar vandaag in Rusland tot een beroemdheid gemaakt en het duurde niet lang voor ook haar biologische moeder over haar hoorde.

Nu ze beroemd was, probeerde de biologische moeder contact met haar te zoeken – maar dat werd geweigerd. Liza heeft haar gegevens en ze moet zelf beslissen of ze de moeder die haar als baby verwaarloosde en mishandelde ooit wil ontmoeten.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!

25 puppy’tjes hebben hun eerste dag op de politieschool, en het resultaat is te schattig!

Carjackers vermoorden papa als hij weigert om z’n sleutels af te geven. Hij weet dat hij de 2-jarige op de achterbank moet redden.